Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за минулу добу

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 245 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

До чергової частини Суворовського РВ надійшло повідомлення від оператора «103» про те, що до медичного закладу з тілесними ушкодженнями доставлено Віталія, 1977 р.н. Вжитими заходами у скоєнні злочину викрито Костянтина, 1978 р.н., від якого отримано правдиві свідчення. Попередня правова кваліфікація ч.1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. 

До Київського РВ надійшла заява від Сергія, 1990 р.н., про те, що невідома особа викрала 4 колеса з його автомобіля. Сума матеріального збитку становить 4000 гривень. Вжитими заходами викрито Василя, 1982 р.н., від якого отримано правдиві свідчення у вчиненні правопорушення. 

Під час досудового розслідування слідчим Котовського МВ було встановлено, що 29-річний В’ячеслав надав своє житло знайомому для вживання наркотичної речовини. За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ст. 317 (організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. 

Співробітниками карного розшуку Київського РВ викрито Віктора, 1986 р.н., який шляхом ривка відкрито заволодів мобільним телефоном Михайла 1985 р.н. Сума матеріального збитку становить 1550 гривень. Від зловмисника надійшли правдиві свідчення у скоєнні злочину.

Співробітниками Білгород-Дністровського МВ встановлено факт шахрайських дій з боку 22-річного жителя району, який, під приводом здійснення дзвінка, заволодів телефоном свого 20-річного односельця. Викрадене майно повернуто потерпілому. Відкрито кримінальне провадження за ознаками статті 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

До Роздільнянського РВ надійшла заява від Володимира, 1970 р.н., про те, що невідомий зловмисник проник до його сараю, звідки викрав металеву драбину та металеве ліжко, чим спричинив матеріальний збиток на суму 1000 гривень. В ході здійснення розшукових заходів у вчиненні даного кримінального правопорушення викрито 37-річного місцевого жителя, від якого надійшли правдиві свідчення та вилучено речові докази. Наразі за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

 

You may also like...