У Києві працівники ДАІ виявили нетверезого водія автобуса з загіпсованою рукою

Як уже повідомлялося, з 20 травня столична ДАІ проводить операцію «Автобус-2014». ЇЇ головна мета – підвищення безпеки пасажирських перевезень, виявлення та притягнення до адміністративної відповідальності перевізників, що порушують Правила дорожнього руху, а також працюють без ліцензії. 

Щодня вартові доріг виявляють чимало порушень, що допускають перевізники. Ось лише один приклад.

Нещодавно, о сьомій годині ранку на проспекті Ватутіна працівники Державтоінспекції Дніпровського району звернули увагу на пасажирський мікроавтобус «Volkswagen LT 35». Машина рухалась не впевнено і тому працівники ДАІ вирішили зупинити авто для перевірки.

І як виявилось, для цього були всі підстави. Від водія чутно запах спиртного. До того ж він керував автобусом із загіпсованою правою рукою. Сам порушник від проведення медичного огляду на предмет вживання спиртного відмовився у присутності двох свідків. Він пояснив, що оскільки в нього зламана рука, то приймає ліки на спирту. В такому стані того ранку водій рухався без пасажирів у власних справах.

Державтоінспекцією Дніпровського району міста Києва відносно цього порушника складено відповідний протокол про адміністративну відповідальність за ст. 130 КУпАП.

Наразі загальнодержавна операція «Автобус-2014» триває, отже Державтоінспекція Києва продовжує роботу щодо забезпечення киян та гостей столиці для безпечного та комфортного пересування пасажирським транспортом.

Прес-служба Департаменту ДАІ МВС України
(за інформацією прес-служби
ДАІ міста Києва)

You may also like...