Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за минулу добу

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 238 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

 

До чергової частини Київського РВ надійшла заява від Бориса, 1973 р.н., про те, що невідома особа шляхом підбору ключа проникла до його квартири та викрала гроші в сумі 16 тисяч доларів США. Вжитими заходами викрито 17-річного Артема та його однолітка Данила, від яких надійшли правдиві свідчення у скоєнні злочину. Зловмисники знаходяться в ізоляторі тимчасового утримання.

 

До чергової частини Суворовського РВ надійшла заява від Юрія, 1981 р.н., про те, що невідома особа шляхом підбору ключа проникла до його квартири та викрала коньяк вартістю 1100 гривень. Вжитими заходами викрито двох одеситів, 1984 р.н., та 1981 р.н., від яких надійшли правдиві свідчення про вчинення правопорушення.

 

Працівниками УБНОН ГУМВС викрито директора комунального підприємства в м. Ізмаїл, який порушував встановлені правила закупівлі, продажу та обліку наркотичних засобів та психотропних речовин. В ході перевірки було вилучено: 1260 пігулок секазана, 1275 ампул сібазана, 3150 ампул осинопома, 105 ампул прімідола та 1810 ампул морфіна.

 

Під час проведення досудового розслідування слідчим Білгород-Дністровського МВ встановлено факт скоєння крадіжки двома неповнолітніми жителями міста. Хлопці проникли до приватного подвір’я, звідки викрали автомобільне колесо, чим спричинили матеріальний збиток на суму 200 гривень. Відкрито кримінальне провадження за ознаками статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

 

Співробітниками Білгород-Дністровського МВ встановлено факт шахрайських дій з боку 35-річного жителя району, який під приводом продажу телевізора, заволодів грошима 28-річного жителя міста. Суму матеріального збитку становить 1300 гривень. Відкрито кримінальне провадження за ознаками статті 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

 

You may also like...