Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за минулу добу

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 236 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

 

До Роздільнянського РВ звернувся директор відкритого акціонерного товариства, який повідомив, про те, що вночі, невідомі зловмисники, пошкодивши вхідні двері, проникли до складського приміщення товариства, звідки скоїли крадіжку автозапчастин на загальну суму 7000 гривень. Вжитими заходами викрито двох жителів районного центру, 1992 та 1987 р.н., від яких надійшли правдиві свідчення та вилучено речові докази. Наразі за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

До чергової частини Ізмаїльського МВ надійшла заява від Віктора, 1957 р.н., про те, що невідома особа проникла до його будинку, звідки викрала срібний перстень, пневматичний пістолет "KWC" та електроінструменти. Вжитими заходами викрито 19-річного Костянтина, від якого надійшли правдиві свідчення у скоєнні злочину.

 

Співробітниками Приморського РВ в ході операції "Мак-2014" зупинено Руслана, 1981 р.н., у якого виявлено 587 голівок снодійного маку. Вилучене направлено до НДЕКЦ.

 

Нарядом ДПС ДАІ з обслуговування Котовського та Ананьївського району під час нагляду за дорожнім рухом зупинено автомобіль марки «Мерседес», який незаконно перевозив 140 коробів цигарок іноземного виробництва. Тютюнові виробі вилучені, автомобіль поставлено на арешт майданчик, проводиться перевірка.

 

Співробітниками БНОН Котовського МВ викрито 46-річного Юрія, який незаконно збував наркотичні засоби, а саме: розчин опію. За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

 

Співробітниками Білгород-Дністровського МВ зупинено Костянтина, 1967 р.н., у якого виявлено 500 г марихуани. Вилучене направлено до НДЕКЦ.

 

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

 

You may also like...