Злочини та пригоди в Дніпропетровській області станом на 15.09.2014

Злочини та пригоди в Дніпропетровській області станом на 15 вересня

12 вересня до Орджонікідзевського міського відділу міліції надійшло повідомлення про те, що до них бригадою швидкої медичної допомоги із застарілими саднами обличчя у неконтактному стані доставлений непрацюючий чоловік 1972 р.н. та під час надання медичної допомоги він помер. За вчинення злочину встановлений та затриманий непрацюючий, раніше судимий чоловік 1974 р.н., який 11.09.2014 о 10.00 біля вул. Кожедуба, під час сварки, вдарив рукою по обличчю потерпілого від чого останній впав та вдарився головою об тверду поверхню ґрунту. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 1 ст. 119 (Вбивство через необережність ) КК України. Зловмиснику загрожує обмеженням волі на строк від трьох до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк.

14 вересня було виявлено тіло непрацюючої жінки 1976 р.н. Працівниками Баглійського райвідділу Дніпродзержинського міського управління міліції міліції було встановлено, що 13.09.2014 о 21.00 потерпіла спільно із своїм знайомим, непрацюючим раніше судимим чоловіком 1991 р.н. вживали спиртні напої та о 23.00 під час спільного розпиття спиртних напоїв, на грунті раптово виниклих неприязних відносин сталась сварка, спричинивши їй тілесні ушкодження. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

13 вересня до Жовтневого райвідділу Криворізького міського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що з території водоймища бригадою швидкої медичної допомоги із трьома проникаючими колото-різаними пораненнями грудної клітини, доставлений непрацюючий раніше судимий чоловік 1978 р.н. Працівниками міліції було встановлено, що 13.09.2014 о 15.00 потерпілий знаходився на березі водоймища де вживав спиртні напої із непрацюючою, раніше судимою жінкою 1961 р.н. У подальшому, на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин, між ними виникла сварка під час якої вона кухонним ножем, заподіяла йому три удари в область грудної клітини, спричинивши вищевказані тілесні ушкодження. Вона затримана у порядку ст. 208 КПКУ. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Зловмисниці загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

13 вересня до Жовтоводського міського відділу міліції звернулась жінка 1938 р.н. Заявниця повідомила про те, що о 13.40 біля вул. Дзержинського, невідомий з сумки заволодів грошима 500 грн. За вчинення злочину встановлений та затриманий непрацюючий, раніше судимий чоловік 1987 р.н. Викрадене вилучено. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) КК України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі строком від чотирьох до шести років.

13 вересня до Нікопольського міського відділу міліції звернулась непрацююча жінка 1959 р.н. Заявниця повідомила про те, що о 15.40 невідомий, шляхом пошкодження москітної сітки на вікні, проник до її будинку по вул. Севастопольській, де шляхом ривка, з руки заволодів ноутбуком у її малолітнього сина після чого виплигнув з вікна та зник у невідомому напрямку. За вчинення злочину встановлений та затриманий непрацюючий, раніше судимий чоловік 1979 р.н. Викрадене – вилучено. зловмисник затриманий в порядку ст. 208 кпку. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 3 ст. 186 (Грабіж) КК України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

13 вересня до Індустріального райвідділу Дніпропетровського міського управління міліції звернулась пенсіонерка 1953 р.н. Заявниця повідомила про те, що о 14.50 в тролейбусі, який зупинився на зупинці невідомий, шляхом ривка, з рук заволодів планшетом у її малолітнього онука 2004 р.н. Сума збитку склала 2 тис. 400 грн. За вчинення злочину, по «гарячих слідах» встановлений та затриманий непрацюючий 1984 р.н. Викрадене – вилучено. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 1 ст. 186 (Грабіж) КК України. Зловмиснику загрожує штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи строком від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи строком до двох років, або арешт строком до шести місяців, або позбавлення волі строком до чотирьох років.

Працівниками Павлоградського міського відділу міліції за грабіж майна у жінки 1982 р.н., який мав місце 14.07.2014 встановлені та затримані непрацюючі, неповнолітній 1997 та 1996 р.н. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) КК України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі строком від чотирьох до шести років.

Працівниками Верхньо-Дніпровського райвідділу міліції за грабіж майна у чоловіка 1985 р.н., який мав місце 12.09.2014 встановлений та затриманий непрацюючий чоловік 1961 р.н. Викрадений велосипед – вилучено За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 1 ст. 186 (Грабіж) КК України. Зловмиснику загрожує штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи строком від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи строком до двох років, або арешт строком до шести місяців, або позбавлення волі строком до чотирьох років.

Працівниками Індустріального райвідділу Дніпропетровського міського управління міліції за грабіж майна у чоловіка 1993 р.н., який мав місце 19.04.2014 затриманий, непрацюючий, раніше судимий чоловік 1959 р.н. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) КК України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі строком від чотирьох до шести років.

Працівниками Саксаганського райвідділу Криворізького міського управління міліції за грабіж майна у чоловіка 1959 р.н., який мав місце 30.08.2014 встановлений та затриманий місцевий житель, непрацюючий, раніше судимий чоловік 1982 р.н. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 1 ст. 186 (Грабіж) КК України. Зловмиснику загрожує штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи строком від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи строком до двох років, або арешт строком до шести місяців, або позбавлення волі строком до чотирьох років.

Працівниками Жовтневого райвідділу Криворізького міського управління міліції за грабіж майна у жінки 1940 р.н., який мав місце 14.06.2014 встановлений та затриманий непрацюючий раніше судимий чоловік 1980 р.н. Викрадений мобільний телефон – вилучено. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 1 ст. 186 (Грабіж) КК України. Зловмиснику загрожує штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи строком від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи строком до двох років, або арешт строком до шести місяців, або позбавлення волі строком до чотирьох років.

Працівниками Амур-Нижньодніпровського міського управління міліції за грабіж майна у чоловіка 1986 р.н., який мав місце за ч. 2 ст. 186 кку, встановлений та затриманий місцевий житель, непрацюючий, раніше судимий чоловік 1973 р.н. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) КК України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі строком від чотирьох до шести років.

ВЗГ ГУМВС України в Дніпропетровській області

 

 

You may also like...