Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за минулу добу

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 178 заяв та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

До Роздільнянського РВ надійшла заява від жительки району, 1973 р.н., про те, що невідомий зловмисник з її двору викрав два металевих швелера, чим спричинив збиток на суму 4000 грн. В ході здійснення розшукових заходів у вчиненні даного кримінального правопорушення викрито 20-річного Андрія, від якого надійшли правдиві свідчення та вилучено речові докази. Наразі за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До чергової частини Портофранківського ВМ із заявою звернувся 28-річний Андрій щодо вжиття заходів до невідомої особи, яка з парадної будинку викрала велосипед. Заявникові завдано матеріальної шкоди в розмірі 3500 гривень. В ході проведення першочергових заходів працівниками міліції викрито Бориса, 1996 р.н., який зізнався у вчинені вказаного кримінального правопорушення. Вказані відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Приморського РВ надійшла заява від 29-річного Юрія, про те, що невідома особа, шляхом пошкодження вікна проникла до приміщення кав’ярні, звідки скоїла крадіжку продуктів та інвентарю. Сума матеріального збитку склала 1000 гривень. В ході відпрацювання заяви працівниками карного розшуку викрито 25-річного мешканця Одеської області, який зізнався у вчиненому. Згідно чинного законодавства правопорушникові загрожує покарання згідно статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Працівниками Ізмаїльського МВ викрито ізмаїльчанина, 1974 р.н., який в ході сварки наніс 32-річному чоловіку ножеві поранення в область грудної клітини. Потерпілий госпіталізований в міську лікарню. Попередня правова кваліфікація за ознаками ч.1 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. З місця злочину вилучено ніж з плямами бурого кольору.

Працівниками Приморського РВ викрито раніше засудженого Павла, який, перебуваючи у супермаркеті, вчинив крадіжку пляшки віскі вартістю понад 2000 гривень. У затриманого правоохоронці вилучили речовий доказ. За даним фактом слідчим відділом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Наразі затриманого допитано та відпущено під зобов’язання.

До чергової частини Малиновського РВ надійшло повідомлення від Тетяни, 1980 р.н., яка повідомила, що невідомий злочинець на вул. Філатова, шляхом ривка відкрито заволодів її ланцюжком. Сума збитку – 6500 грн. В ході здійснення розшукових заходів у вчиненні даного кримінального правопорушення викрито 26-річного Павла, від якого надійшли правдиві свідчення. Наразі за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.186 (грабіж) Кримінального кодексу України.

До Суворовського РВ надійшла заява від Віталії, 1981 р.н., про те, що невідома особа в приміщенні бару викрала з її сумочки гроші, чим спричинила матеріальний збиток на суму 2000 гривень. В ході здійснення розшукових заходів у вчиненні даного кримінального правопорушення викрито Олену, 1988 р.н., від якої надійшли правдиві свідчення. Наразі за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Працівниками Суворовського РВ було проведено обшук за місцем мешкання Дмитра, 1983 р.н., в ході якого виявлено та вилучено 50 пігулок лікарського засобу "Ефіна". Наразі за даним фактом розпочато кримінальне провадження ч.1 ст.311 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання прекурсорів) Кримінального кодексу України.

Співробітниками автопатруля міліції на вул. Фонтанська дорога затримано двох чоловіків, 1986 р.н., які нанесли декілька ударів 27-річному одеситу і відкрито заволоділи його мобільним телефоном, та іншим майном. Сума збитку 7100 грн. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування.

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...