Информация ГАИ о происшествиях на дорогах столицы на 30.09.2014

 В столиці за вихідні інспектори ДАІ виявили 610 порушень Правил дорожнього руху. За порушення правил проїзду перехресть – 28 водіїв; правил зупинки і стоянки – 59; проїзду залізничних переїздів – 5; за порушення проїзду пішохідних переходів – 73. За керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння відсторонено від керування 47 водіїв, а з початку року – 10321.

Державтоінспекція звертає увагу на те, що в столиці почастішали ДТП за участю пішоходів. Саме для того, щоб водії могли вчасно помітити пішоходів на дорозі, столична Державтоінспекція радить таким учасникам дорожнього руху мати на одязі світлоповертаючі елементи. Це зменшить ризик потрапити в небезпеку на дорозі. Особливо важливо забезпечити таким одягом дітей. Столична Державтоінспекція звертається до водіїв з проханням бути максимально уважними та обережними під час руху в несприятливих погодних умовах. Наближаючись до пішохідних переходів – зменшуйте швидкість, під час руху не користуйтеся мобільним телефоном.

ДАІ нагадує, що в столиці з 10 по 30 вересня тривають цільові профілактичні заходи під умовною назвою "Мобільний телефон". Мета заходу – знизити рівень дорожньо-транспортного травматизму, підвищити транспортну дисципліну водіїв та загалом безпеки дорожнього руху на вулично-дорожні мережі.

За добу зареєстровано 4 ДТП, в яких 4 особи отримали травми.

Незаконні заволодіння транспортними засобами: Дарницький район –а/м «Mitsubishi Lancer 2/0», н.з. АА0446ОС, 2007 р.в., чорного кольору; Печерський район – а/м «Toyota Land Cruiser», н.з. АН7000АЕ, 2010 р.в.,білого кольору; Дарницький район – а/м «Toyota Camry», н.з. АА0005ОТ, 2013 р.в., білого кольору. Прийнято міри розшуку.

Крім того, працівниками ДАІ затримано автомобіль «Land Rover Range», під час перевірки якого, було вилучено свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу, що викликало сумнів у його дійсності. Також затримано двох громадян, у Солом`янському та Дарницькому районах, які нанесли тілесні ушкодження іншим особам. Правопорушників доставлено до райуправлінь міліції.

Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон чергової частини ДАІ Києва 483-70-64 у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу. Зверніть увагу! Для зручності отримання інформації або консультації по лінії ДАІ працює мобільний телефон для довідок: 067-245-39-030.

Відділ зв’язків з громадськістю
УДАІ м. Києва

You may also like...