На Полтавщині даішники затримали водіїв зі зброєю

На території області діють стаціонарні пости, на яких працівники ДАІ цілодобово перевіряються транспортні засоби з метою недопущення ввезення зброї та боєприпасів. 

Так, у вихідні дні на 208-ому кілометрі автодороги «Київ-Харків», на посту ДАІ «Лубенський» працівники ДАІ затримали автомобіль «Хюндай Гетц». За кермом перебував 38-річний водій, мешканець Луганської області. Під час огляду транспортного засобу в багажному відділенні правоохоронці виявили зброю «ПМ» з двома спорядженими набоями магазинами.

Автомобіль, водія та зброю передано слідчо-оперативній групі Лубенського міськвідділу для проведення подальшої перевірки.
Інший випадок трапився на 395-ому кілометрі автодороги «Київ-Харків» на посту ДАІ «Чутове», увагу вартових доріг привернув автомобіль «УАЗ-31514». Транспортним засобом керував 34-річний житомирянин. У ході перевірки документів правоохоронці виявили на передньому правому пасажирському сидінні автомат «АК-74» та чотири магазини до нього. Відповідно ніяких документів на право володіння зброєю керманич авто надати не зміг. Транспортний засіб, водія та зброю передано слідчо-оперативній групі Чутівського райвідділу! міліції для проведення подальшої перевірки.

Роботу в даному напрямку працівники ДАІ проводитимуть й надалі, аби максимально забезпечити спокій та мирне існування громадян у регіоні.

Прес-служба Департаменту ДАІ МВС України
(за інформацією прес-служби ДАІ Полтавської області)

You may also like...