Информация ГАИ о происшествиях на дорогах столицы на 04.12.2014

 В столиці за 3 грудня інспектори ДАІ виявили 619 порушень правил дорожнього руху. 

Вчора, інспектори ДАІ до відповідальності притягнули 182-хводіїв, які не дотримувались вимог дорожніх знаків та розмітки, правил зупинки і стоянки – 56, без необхідних документів за кермо сіли 40водіїв. Крім того, за керування транспортними засобами напідпитку інспектори ДАІ відсторонили від керма 28керманичів.Вчора, інспектори ДАІ за порушення правил проїзду пішохідних переходів до відповідальності притягнули 72-х водіїв та виявили 77 пішоходів-порушників.

За минулу добу зареєстровано 1 ДТП (наїзд на перешкоду), в якому двоє осіб отримали травми. Увага! На дорогах – ожеледиця. Столична Державтоінспекція закликає водіїв неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху. Зважайте на погодні умови, збільшуйте дистанцію до транспортних засобів, що рухаються попереду, рухайтесь з включеним ближнім світлом фар (чи протитуманними фарами), відмовтесь від ризикованих маневрувань. При зупинці включайте аварійну світлову сигналізацію. Крім того, будьте уважні при проїзді пішохідних переходів, заздалегідь знижуйте швидкість, не об’їжджайте транспорт, який зупинився перед «зеброю», зупиніться і пропустіть людей, які переходять дорогу.

Вчора, невідомі особи скоїлип`ять незаконнихзаволодіньтранспортними засобами. Так, у Шевченкіському районі, викрадено два автомобіля:«ВАЗ-21099», н.з. АА0724АХ, 2001 р.в., сірого кольору та «HYUNDAI SANTA FE», н.з. АІ8229ЕК, 2013 р.в., білого кольору; у Голосіївському – а/м «KIA SPORTAGE», н.з. АА6372ІМ, 2011 р.в.,сірого кольору; у Солом`янському районі – автомобіль«FORD ESCORT», н.з. АМ7824АС, 1985 р.в., бежевого кольору; у Святошинському районі – «ВАЗ 2106», н.з. АІ4065СХ, 1980 р.в.,червоного кольору. Прийнято міри розшуку.

Натомість, 3 грудня, інспектори ДАІ у Сом»янському районі виявили два автомобілі «АУДІ А6» та «ЗАЗ Деу», що знаходились у розшуку. Крім того, у Голосіївському районі, за підробку документів працівники ДАІ затримали водія автомобіля «БМВ-318». Керманич надав для перевірки свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу, що викликало сумнів у його дійсності. Для з’ясування всіх обставин чоловіка доставлено до райуправління міліції. Також, до райуправлінь міліції за шахрайство та хуліганство правоохоронці доставили двох громадян.

УДАІ м. Києва

You may also like...