Двоє росіян намагалися дати хабара українським прокордонникам

Учора під час оформлення пасажирів, які прямували із України до Росії, двоє росіян намагалися дати хабара співробітникам Держприкордонслужби України.

Перевіряючи документи у пункті пропуску «Харків-з/в», прикордонний наряд Харківського загону виявив, що у двох пасажирів потяга «Харків-Бєлгород» перевищений термін перебування в Україні. Натомість громадянин запропонував військовослужбовцю для залагодження проблеми з терміном перебування грошову винагороду в розмірі 700 гривень. Від винагороди прикордонник категорично відмовився, а пропозицію зафіксував на звукозаписуючий пристрій та здійснив доповідь командуванню.На громадян Росії було складено адміністративні документи за ч.2 ст.203 КУпАП та накладено адміністративне стягнення у вигляді штрафу 850 гривень.

На громадян Росії було складено адміністративні документи за ч.2 ст.203 КУпАП та накладено адміністративне стягнення у вигляді штрафу 850 гривень на кожного. Після відібраного пояснення стосовно пропозиції неправомірної вигоди прикордоннику порушників було передано співробітникам міліції. // ДПСУ

You may also like...