Злочини та пригоди в Дніпропетровській області станом на 17.12.2014

Злочини та пригоди в Дніпропетровській області станом на 17 грудня.

16 грудня до Бабушкінського райвідділу Дніпропетровського міського управління міліції звернулась пенсіонерка 1953 р.н. Заявниця повідомила про те, що о 21.30 біля одного з будинку на ж/м Тополя-2, невідомий, шляхом ривка, заволодів сумочкою з паспортом, гаманцем з грошима 400 грн. За вчинення злочину встановлений та затриманий непрацюючий чоловік 1995 р.н. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 1 ст. 186 (Грабіж) КК України. Зловмиснику загрожує штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи строком від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи строком до двох років, або арешт строком до шести місяців, або позбавлення волі строком до чотирьох років.

16 грудня до Індустріального райвідділу Дніпропетровського міського управління міліції звернулась жінка 1975 р.н. Заявниця повідомила про те що о 13.30 біля по одного з будинків по вул. Софії Ковалевської, коли її малолітній син 2003 р.н., дав подивитися мобільний телефон своєму однокласнику, малолітньому 2003 р.н. до них підійшов неповнолітній 1999 р.н., який з рук відкрито заволодів даним мобільним телефоном. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 1 ст. 186 (Грабіж) КК України. Зловмиснику загрожує штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи строком від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи строком до двох років, або арешт строком до шести місяців, або позбавлення волі строком до чотирьох років.

Працівниками Новомосковського міського відділу міліції за грабіж майна у жінки 1941 р.н., який мав місце 15.12.2014 затриманий місцевий житель, непрацюючий, раніше судимий чоловік 1968 р.н. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) КК України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі строком від чотирьох до шести років.

Працівниками Довгинцівського Криворізького міського управління міліції за грабіж майна у малолітнього 2005 р.н., який мав місце 18.11.2014 затриманий місцевий житель, непрацюючий, раніше судимий чоловік 1987 р.н. Викрадений мобільний телефон – вилучено. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 1 ст. 186 (Грабіж) КК України. Зловмиснику загрожує штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи строком від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи строком до двох років, або арешт строком до шести місяців, або позбавлення волі строком до чотирьох років.

Працівниками Нікопольського міського відділу міліції за фактом незаконного заволодіння автомобілем у чоловіка 1982 р.н. який мав місце в період часу з 17.00 22.11.2014 до 18.30 23.11.2014 встановлений та затриманий непрацюючий чоловік 1988 р.н. Викрадений автомобіль – вилучено. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) КК України. Зловмиснику загрожує позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

ВЗГ ГУМВС України в Дніпропетровській області

 

You may also like...