Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 08.01.2015

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 106 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

До чергової частини Приморського РВ надійшла заява від 23-річного Олексія щодо вжиття заходів до невідомої особи, яка скоїла крадіжку навігатору з салону його автомобіля. В ході відпрацювання заяви потерпілого правоохоронцями викрито раніше засудженого 19-річного жителя Одеської області, від якого надійшли правдиві свідчення про вчинення правопорушення. За даним фактом слідством розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До чергової частини Ізмаїльського МВ звернувся 24-річний Ігор, який повідомив, що невідома особа шляхом обману заволоділа його грошима у сумі 1000 гривень. Вжитими заходами викрито 22-річного Олександра, від якого надійшли правдиві свідчення у скоєнні даного злочину. За даним фактом слідчим відкрито кримінальне провадження за ст.190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

До Роздільнянського РВ надійшла заява від Олександра, 1969 р.н., про те, що невідома особа з його підсобного приіщення скоїла крадіжку спортивного велосипеда та двох мобільних телефонів. Сума матеріального збитку становить 2000 гривень. Вжитими заходами у вчиненні даного кримінального правопорушення викрито 30-річного жителя м.Роздільна, від якого надійшли правдиві свідчення та вилучено речові докази. Наразі за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Ізмаїльського МВ надійшла заява від Ірини, 1987 р.н., про те, що невідомий зловмисник з приміщення магазину викрав брюки вартістю 360 гривень. Вжитими заходами у вчиненні даного кримінального правопорушення викрито 32-річного Дениса, від якого надійшли правдиві свідчення. Наразі за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Суворовського РВ звернувся одесит з заявою щодо вжиття заходів до невідомої особи, яка з кишені його куртки, що висіла у коридорі квартири по вул.Ген.Бочарова, де він знаходився в гостях, шляхом вільного доступу таємно викрала 800 долларів США, 1500 гривень та пневматичний пістолет. В результаті оперативно-розшукових заходів у вчиненні вказаного кримінального правопорушення працівники міліції викрили Олесю, 1997 р.н., та Анастасію, 1994 р.н.

Працівниками Ізмаїльського МВ викрито жителя міста, 1982 р.н., який, знаходячись в приміщенні магазину, скоїв крадіжку наручного годинника. Сума матеріального збитку становить 390 гривень. Розпочато кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального Кодексу України.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...