Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 10-11.01.2015

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 172 заяви та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

До чергової частини Київського РВ надійшла заява від Галини, 1981 р.н., про те, що невідома особа викрала у неї золоті вироби. Сума матеріального збитку становить 30000 гривень. Вжитими заходами викрито Анатолія, 1982 р.н., від якого надійшли правдиві свідчення про вчинення правопорушення.

До чергової частини Ізмаїльського МВ звернулась 26-річна жителька міста, яка повідомила про те, що невідома особа проникла до її квартири та викрала майно на загальну суму понад 20 тисяч гривень. Вжитими заходами викрито 31-річного місцевого жителя, від якого надійшли правдиві свідчення про вчинення кримінального правопорушення. За даним фактом слідчим відкрито кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Портофранківського ВМ звернулася 24-річна Ольга з заявою про те, що невідома особа з карману її куртки скоїла крадіжку мобільного телефону. Сума матеріального збитку становить більше п’яти тисяч гривень. Вжитими заходами працівниками карного розшуку викрито раніше засудженого 41-річного одесита, який зізнався у вчинені вказаного кримінального правопорушення. За даним фактом слідством розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До чергової частини Київського РВ надійшла заява від 57-річного місцевого жителя про те, що малознайома особа шляхом вільного доступу зайшла до його квартири, де під загрозою ножа заволоділа грошима в сумі 200 євро та 4000 гривень, після чого незаконно заволоділа його автомобілем вартістю 34000 гривеннь. Вжитими заходами у вчиненні кримінальних правопорушень викрито 42-річного жителя міста, від якого надійшли правдиві свідчення. Зловмисника затримано в порядку ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України.

До Ізмаїльського МВ звернувся житель села Озерне, 1946 р.н., який повідомив про те, що невідома особа проникла до його підсобного приміщення, звідки скоїла крадіжку металевих виробів. Вжитими заходами викрито 21-річного односельця потерпілого. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До чергової частини Болградського РВ надійшло повідомлення від 52-річного Петра про те, що в м.Болград горить будинок, в якому знаходилося тіло господаря 44-річного Володимира. Виїздом слідчо-оперативної групи на місце події встановлено, що власник будинку спільно з 52-річним Петром та 25-річним Степаном вживали спиртні напої, під час чого між ними раптово виникла сварка та бійка, в ході якої Степан наніс господарю тілесні ушкодження, від яких останній помер на місці події. Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

До чергової частини Ізмаїльського МВ звернувся 55-річний Анатолій, який повідомив про те, що невідома особа проникла до його будинку, звідки викрала ноутбук та мобільний телефон. Сума матеріального збитку становить 3750 гривень. Вжитими заходами викрито 31-річного Максима, від якого надійшли правдиві свідчення про скоєння даного злочину. За даним фактом слідчим відкрито кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...