Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 18.01.2015

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 68 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

Працівниками Малиновського РВ викрито 28-річного одесита, який, перебуваючи в гостях у 52-річної власниці квартири, під час спільного вживання спиртних напоїв та раптово виниклої сварки вбив її. Від зловмисника надійшли правдиві свідчення про скоєння злочину. Його затримано в порядку ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України. Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

До Приморського РВ надійшла заява від 19-річного Юрія про те, що малознайомий хлопець, під приводом зателефонувати, заволодів його мобільним телефоном та грошима. Сума матеріального збитку становить одну тисячу гривень. Вжитими заходами працівниками СКМСД викрито Костянтина, 1995 р.н., який зізнався у вчинені вказаного кримінального правопорушення. За даним фактом слідством розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.186 (грабіж) Кримінального кодексу України.

 

До Київського РВ надійшла заява від Костянтина, 1989 р.н., що невідомий зловмисник в одному з магазинів району таємно викрав його гроші. Вжитими заходами викрито Олександра, 1987 р.н., від якого надійшли правдиві свідчення про вчинення правопорушення.

 

Працівники Суворовського РВ викрили раніше засудженого одесита, 1984 р.н., який з технічного приміщення між поверхами в будинку по вул.Ак.Заболотного таємно викрав два велосипеди, зварювальний апарат, маску та турбінку, чим завдав матеріального збитку на загальну суму 6000 гривень. Зловмисник зізнався у вчиненні вказаного кримінального правопорушення та пояснив, що викрадене продав на ринку невідомому чоловікові, а гроші витратив на власні потреби.

 

До чергової частини Малиновського РВ надійшла заява від 29-річного Максима про те, що двоє невідомих зловмисника проникли до його квартири та, погрожуючи ножем, відкрито заволоділи його телевізором, після чого зникли у невідомому напрямку. Вжитими заходами викрито 28-річного Олександра та 32-річного Вадима, від яких надійшли правдиві свідчення про скоєння злочину та вилучено речовий доказ. Зловмисників доставлено до Малиновського РВ для з’ясування обставин. Вирішується питання щодо обрання ним запобіжного заходу та відкриття кримінального провадження за ч.3 ст.187 (розбій) Кримінального кодексу України.

Вжитими заходами працівниками сектору карного розшуку Приморського РВ викрито раніше засудженого 30-річного Дениса, який, перебуваючи на ринку «Привоз», викрав сумку з грошима та документами у 60-річної одеситки. Потерпілій завдано матеріального збитку в розмірі майже двох тисяч гривень. Наразі правопорушника допитано та відпущено під особисте зобов’язання. За даним фактом слідчим розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Працівниками Березівського РВ викрито 40-річного жителя смт.Раухівка, який, знаходячись в стані алкогольного сп’яніння, наніс тілесні ушкодження 66-річній жінці, від яких вона померла. Зловмисника затримано в порядку ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України. Йому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

 

До Ізмаїльського МВ надійшла заява від 61-річної жительки села Матроська про те, що невідома особа проникла до будинку, звідки скоїла крадіжку мобільного телефону. Вжитими заходами у вчиненні даного кримінального правопорушення викрито 36-річного жителя міста, від якого надійшли правдиві свідчення. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...