Злочини та пригоди в Дніпропетровській області станом на 20.01.2015

Злочини та пригоди в Дніпропетровській області станом на 20 січня

19 січня працівники Новомосковського міського відділу міліції біля будинку по вул. Радянській, у безробітного, раніше судимого 47-річного місцевого жителя вилучили два «імітаційних патрона» вагою по 200 гр. кожний. За словами чоловіка, данні предмети йому подарував малознайомий громадянин 18 січня. Зберігав він їх при собі з метою ловлі риби. За цим фактом ведеться слідство.

 

19 січня до працівників Індустріального райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління звернувся безробітний 30-річний місцевий житель. Заявник повідомив про те, що о 10.00 в його квартирі по вул. Косіора, малознайомий чоловік із столу, відкрито заволодів мобільним телефоном. За вчинення злочину встановлений та опитаний безробітний, 32-річний місцевий житель. Викрадене – вилучено. Ведеться слідство.

 

19 січня до працівників Тернівського райвідділу міліції Криворізького міського управління звернулась 54-річна громадянка. Заявниця повідомила про те, що о 18.00 біля будинку по вул. Ухтомського, невідомий, шляхом ривка, з руки заволодів сумкою з грошима у сумі 4 630 гривень, паспортом на її ім’я, двома банківськими картками та окулярами. Збиток – 5 260 грн. За вчинення злочину «по гарячих слідах», був встановлений та опитаний безробітний, раніше судимий 38-річний місцевий житель. Частину викраденого – банківську картку, окуляри та гроші в сумі 4 000 грн – вилучено. За цим фактом слідчим відділом було внесено відомості до ЄРДР за ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

 

16 січня в своєму будинку по вул. Чкалова в с. Васильківка раптово померла безробітна 34-річна жінка. Згідно висновку судово-медичної експертизи, смерть жінки настала внаслідок перелому ребер та закритої тупої травми голови. За вчинення злочину був затриманий безробітний, 44-річний співмешканець потерпілої. Чоловік від будь-яких показів відмовився. Вина зловмисника підтверджується показами свідка якому телефонувала потерпіла та повідомила, що 14 січня її співмешканець спричинив їй тілесні ушкодження та вона себе дуже погано почуває. За цим фактом слідчим відділом було внесено відомості до ЄРДР за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

ВЗГ ГУМВС України в Дніпропетровській області

You may also like...