На Полтавщині працівники ДАІ затримали водія, який травмував велосипедиста й зник з місця ДТП

У неділю, першого лютого, близько 19 години 30 хвилин в місті Миргороді, невстановленим автомобілем, було скоєно наїзд на 77-річного чоловіка. Внаслідок цієї дорожньо-транспортної пригоди велосипедист отримав закриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку. Травмований доставлений до реанімаційного відділення Миргородської центральної районної лікарні.

Водій авто, який здійснив ДТП, залишив місце події і зник в невідомому напрямку.

Працівники ДАІ з обслуговування Миргородського району відразу розпочали пошуки транспортного засобу та горе-водія, що причетний до автопригоди.

Уже за декілька годин, на автодорозі «Лубни – Миргород – Опішня» поблизу села Зубівка патруль ДПС виявив на узбіччі автомобіль «Фольксваген Гольф» з механічними пошкодженнями.

У салоні легковика перебував 33-річний правопорушник, який за попередньою інформацією і здійснив наїзд на велосипедиста.
Водій Керманича авто та легковик доставили до Миргородського міського відділу міліції для подальшої перевірки.

Наразі відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального Кодексу України. Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Прес-служба Департаменту ДАІ МВС України
(за інформацією прес-служби ДАІ Полтавської області)

You may also like...