Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 09.02.2015

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 217 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

Працівники Суворовського РВ викрили раніше засудженого Івана, 1995 р.н., який шляхом ривка відкрито заволодів мобільним телефоном неповнолітньої одеситки. Від зловмисника надійшли правдиві свідчення про вчинення вказаного кримінального правопорушення.

До чергової частини Приморського РВ надійшла заява від 42-річного Вадима про те, що невідома особа, знаходячись біля будинку по вулиці Канатна вчинила крадіжку електричного кабелю довжиною тридцять метрів. Вжитими заходами працівниками карного розшуку викрито 40-річного одесита, який зізнався у вчинені вказаного кримінального правопорушення. За даним фактом слідством розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Співробітниками Білгород-Дністровського МВ «за гарячими слідами» викрито 32-річного чоловіка, який з будинку 58-річної жительки міста викрав батареї опалення. Від правопорушника надійшли правдиві свідчення про скоєння злочину. Викрадене майно вилучене та повернуто власниці. Відкрито кримінальне провадження за ознаками статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Вжитими заходами працівниками сектору карного розшуку Приморського РВ викрито Олексія, 1983 р.н., який скоїв крадіжку велосипеда. Сума матеріального збитку становить 1500 гривень. Вказані відомості слідством внесені до Єдиного реєстру досудового розслідування за ознаками ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До чергової частини Ізмаїльського МВ з заявою звернулась 40-річна мешканка села Броска про те, що невідома особа проникла до її будинку, звідки скоїла крадіжку стабілізатора електронапруги. Вжитими заходами викрито раніше судимого 30-річного жителя села Матроська, у якого вилучено викрадено майно. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Під час несення служби співробітниками патрульної служби Білгород–Дністровського МВ викрито 38-річного жителя міста, у якого при огляді виявлено та вилучено ніж з лезом 40 см. Вилучене направлено на експертизу до НДЕКЦ, за результатами якої буде прийняте рішення.

До Ізмаїльський МВ з заявою звернувся Володимир, 1965 р.н., який повідомив про те, що невідома особа з його підсобного приміщення викрала 22 вівці. Сума матеріального збитку становить 40000 гривень. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення викрито 37-річного Сергія. Наразі за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Працівниками полку патрульної служби під час патрулювання Київського району викрито 40-річного жителя Суворовського району, який шляхом демонтажу скоїв крадіжку кабеля. Від правопорушника надійшли правдиві свідчення про вчинення кримінального правопорушення. Відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...