Информация ГАИ о происшествиях на дорогах столицы на 11.02.2015

 У столиці 10 лютого працівники ДАІ виявили 287 порушень правил дорожнього руху. 

За добу, інспектори ДАІ притягнули до відповідальності 79 водіїв, які не дотримувались вимог дорожніх знаків та розмітки, без необхідних документів за кермо сіли 18 водіїв. Крім того, за керування транспортними засобами напідпитку інспектори ДАІ відсторонили від керма 18 водіїв. Також, інспектори ДАІ за порушення правил проїзду пішохідних переходів до відповідальності притягнули 23-х керманичів та виявили 36 пішоходів-порушників.

За вівторок не зареєстровано жодного ДТП з потерпілими.

За прогнозом Гідрометцентру в столиці вдень від -3 до -5, без опадів. Столична Державтоінспекція звертається до киян і гостей міста зважати на погодні умови, дотримуватись правил дорожнього руху. Також Державтоінспекція радить рухатися з включеним ближнім світлом фар, а при зупинці включати аварійну світлову сигналізацію. Крім того, наближаючись до пішохідних переходів та місць розташування дитячих установ знижувати швидкість до мінімуму.

За добу в столиці зареєстровано 4 незаконних заволодіння транспортними засобами: Голосіївський р-н а/м «Мазда-6», н.з. АА8139СН, 2010 р.в., білого кольору; Оболонський р-н а/м «ВАЗ-2108», н.з. 39767ХК, 1986 р.в., білий; Дніпровський р-н а/м «Деу Ланос», н.з. АА4896МХ, 2008 р.в., чорний; Голосіївський р-н а/м «ЗИЛ-ММЗ», н.з. АА6866КО, 1990 р.в., синій. Вжиті заходи розшуку.

Натомість працівниками полку ДПС ДАІ був зупинений а/м «Тойота РАВ 4». Під час перевірки було встановлено, що транспортний засіб у розшуку. У Солом’янському районі працівниками ВДАІ був затриманий водій а/м «Івеко», який перевозив «МАФ» без відповідних документів.

Нагадуємо, що в столиці продовжуються профілактичні заходи: «Пішохідний перехід», «Рядність», «Перевезення продукції тваринного походження», «МАФ» та «Акциз».

Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон чергової частини ДАІ Києва 483-70-64 у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу.

УДАІ м. Києва

You may also like...