Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 12.02.2015

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 159 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

До Комінтернівського РВ надійшло повідомлення від голови Новодофинівської сільської ради про те, що в будинку на одній із вулиць виявлено труп господаря з ознаками насильницької смерті. Вжитими заходами на відстані близько одного кілометра від населеного пункту викрито Олега 1991 р.н., мешканця Одеської області, на одязі якого було виявлено плями речовини бурого кольору, та від якого отримано правдиві свідчення про те, що перебуваючи за місцем мешкання свого знайомого Дмитра 1978 р.н., під час розпиття спиртних напоїв, між ними виникла сварка, яка переросла в бійку, в ході якої він наніс два удари потерпілому в область голови, від яких останній втратив свідомість і в подальшому помер. Після чого викрав два мобільні телефони, шкіряний гаманець, кредитну картку, та втік з місця скоєння злочину. У підозрюваного вилучено речові докази, порушено кримінальне провадження ч.1 ст.115 КК України. Підозрюваного затримано в порядку ст.208 КПК України.

Працівниками Малиновського РВ в ході санкціонованого обшуку за місцем мешкання Віталія 1977 р.н., виявлено та вилучено 49 патронів кал. 7,62 мм., 45 патронів кал. 5,6 мм., 10 патронів кал. 7.62 мм. до «Нагана». Пояснити походження вказаних патронів відмовляється. Вилучені набої направлено до НДЕКЦ. Попередня правова кваліфікація ч.1 ст.263 КК України. Підозрюваний відпущений під особисте зобов’язання.

Працівниками Київського РВ було викрито Олександра 1980 р.н., мешканця Овідіопольського району, у якого виявлено та вилучено 200 патронів кал.5,6 мм. Зі слів затриманого, патрони знайшов та зберігав з метою подальшого продажу. Вилучені набої направлено до НДЕКЦ, громадянина відпущено під особисте зобов’язання.

Працівниками Котовського МВ в ході проведення санкціонованого обшуку домоволодіння Михайла 1951 р.н., було виявлено та вилучено обріз двохствольної мисливської рушниці, 16 калібру, з пошкодженими номерами зброї. Вилучене направлено до НДЕКЦ. Як пояснив Михайло, вище вказаний пристрій придбав у невідомого для самозахисту.

Під час несення служби по охороні громадського порядку, співробітники автопатруля БМГБОП по вулиці Ланжеронівська затримали Дмитра 1997 р.н., у якого під час зовнішнього огляду, було виявлено та вилучено два предмети схожі на пістолети: «Оса» та «STALKER». Зі слів затриманого, вказані предмети знайшов. Вилучене направлено до НДЕКЦ.

На спецлінію «102» від жителів Приморського району надійшло повідомлення про те, що невідомий чоловік шляхом зрізу кабелів у під’їзді скоює їх крадіжку. Виїздом на дане повідомлення нарядом автопатруля полку патрульної служби було затримано громадянина 1989 р.н. від якого надійшли правдиві свідчення про скоєння даного злочину. ст. 185 ККУ (крадіжка)

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...