Злочини та пригоди в Дніпропетровській області станом на 13.02.2015

 Злочини та пригоди в Дніпропетровській області станом на 13 лютого

12 лютого до працівників Новомосковського міськвідділу міліції звернулась 50-річна жителька смт. Гвардійське. Заявниця повідомила про те, що о 09.00 біля будинку по вул. Сучкова, невідомий шляхом ривка, з руки заволодів мобільним телефоном у її 17-річного сина. За вчинення злочину був затриманий безробітний, раніше судимий 20-річний місцевий житель.

За грабіж майна у 49-річного громадянина, який мав місце 2 січня в Кривому Розі були встановлені та опитані безробітні раніше судимі місцеві жителі 17-ти та 18-ти років.

За цими фактами були відкриті кримінальні провадження за ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України.

 

За заволодіння автомобілем у 40-річної громадянки, який мав місце 18 грудня 2014 року був встановлений та опитаний безробітний, раніше судимий 19-річний місцевий житель. Викрадений автомобіль було знайдено та повернуто власниці. Зловмиснику обрано запобіжний захід – тримання під вартою за вчинення аналогічного злочину. За цим фактом було внесено відомості до ЄРДР ч. 2 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

ВЗГ ГУМВС України в Дніпропетровській області

You may also like...