Кримінальні правопорушення та події у Луганській області станом на 19 лютого 2015 року

Про найбільш резонансні кримінальні правопорушення та події  у Луганській області станом на 19 лютого 2015 року

Військові злочини

18 лютого о 18.20 після режиму припинення вогню бойовики зі сторони м. Первомайська (підконтрольного ЛНР) здійснили артилерійський обстріл (6 пострілів) у напрямку м. Попасне.

Жертв та постраждалих немає. Даний факт зареєстровано.

Розбій

18 лютого до Сватівського райвідділу міліції поштою надійшли матеріали про те, що 24 грудня минулого року невідомі особи, у камуфльованому одязі з автоматичною зброєю незаконно проникли на виробничу територію ПП «Снабтехмонтаж» у с. Володарське (м. Свердловськ) та незаконно заволоділи майном підприємства. Даний факт внесений до ЄРДР і кваліфікований за ч. 4 ст. 187 КК України.

Злочини проти громадської безпеки

18 лютого у Лисичанську правоохоронці затримали двох чоловіків 1966 р.н., які брали участь у незаконному збройному формуванні «ЛНР». Дані факти внесені до ЄРДР. Наразі вирішується питання щодо обрання запобіжних заходів підозрюваним.

18 лютого співробітники СБУ викрили гр. Б. 1996 р.н. (мешканець м. Лисичанська), який у грудні 2014 року приймав участь у незаконному збройному формуванні «ЛНР». Даний факт зареєстровано. Наразі уживаються заходи щодо розшуку та затримання підозрюваного.

Незаконне заволодіння автотранспортом

18 лютого до Старобільського райвідділу міліції надійшло повідомлення від керівництва підприємства «Імперіал Тобако-Юкрейн» про те, що 11 січня з території кооперативу на вул. Московська у м. Луганську невідомий незаконно заволодів автомобілем «Volkswagen Polo», д/з АА 0918 ОМ, білого кольору, який належить підприємству. Даний факт внесений до ЄРДР.

Крадіжка

18 лютого до Старобільського райвідділу міліції поштою надійшла заява від луганчанина 1978 р.н., про те, що у період часу з 12 серпня по 20 грудня минулого року зі складського приміщення ТОВ «Транспеле» на вул. Переяславська у м. Луганську, невідомі особи здійснили крадіжку меблів, на значну суму грошей. Даний факт внесений до ЄРДР і кваліфікований за ч. 5 ст. 185 КК України.

Звідництво

18 лютого співробітники відділу по боротьбі зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми ГУМВС України у Луганській області у місті Сєвєродонецьку викрили місцеву мешканку 1962 р.н., яка з метою отримання грошової винагороди, в одній з саун міста звела для розпусти 23-річну жінку з чоловіком 1992 р.н. Даний факт зареєстровано. Проводиться перевірка.

Вилучення наркотиків

18 лютого біля будинку на вул. Коцюбинського смт. Білокуракине під час особистого огляду у місцевого мешканця 1984 р.н. співробітники Білокуракинського райвідділу міліції виявили та вилучили 30 грамів марихуани.

18 лютого у ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітники карного розшуку Старобільського райвідділу міліції у квартирі на вул. Октябрьська за місцем мешкання 19-річного парубка виявили та вилучили 7 грамів коноплі.

Дані факти внесені до ЄРДР. Вилучене спрямовано на дослідження. Проводиться перевірка.

Безвісно відсутні

18 лютого до Новоайдарського райвідділу міліції надійшло повідомлення від місцевої мешканки 1939 р.н. про те, що 16 лютого її донька гр. Маскалюк О.С., 1974 р.н. разом зі своїм співмешканцем гр. Дудніком О.Г., 1974 р.н. виїхали у невідомому напрямку з м. Щастя на автомобілі «Volkswagen Caddy» та дотепер їх місцезнаходження не відомо. Даний факт зареєстровано. Уживаються заходи щодо встановлення місцезнаходження зниклих.

Розкриття раніше скоєних злочинів:

Крадіжки

За фактами крадіжок особистого майна з квартир місцевих мешканців на пр. Гвардійському та вул. Гоголя, що мало місце 30 січня та 3 лютого співробітники карного розшуку Сєвєродонецького міськвідділу міліції у скоєнні кримінальних правопорушень викрито та затримано місцевого мешканця 1985 р.н. Вилучено речові докази. Наразі вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу підозрюваному.

За фактом крадіжки 115 метрів телефонного кабелю на вул. Хвойній м. Кремінна, що мало місце в ніч на 28 січня поточного року співробітники Кремінського райвідділу міліції у скоєні крадіжки викрили та затримали місцевого мешканця 1966 р.н. Вилучено речові докази. Наразі вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу підозрюваному.

ВЗГ ГУМВС України у Луганській області

You may also like...