Злочини та пригоди в Дніпропетровській області станом на 19.02.2015

 Злочини та пригоди в Дніпропетровській області станом на 19 лютого

18 лютого до працівників Дніпродзержинського міськвідділу міліції по телефону спецлінії «102» звернулась безробітна, 59-річна місцева жителька. Заявниця повідомила про те, що о 16.00 на зупинці громадського транспорту по пр. Ювілейному, невідома жінка шляхом ривка, заволодів грошима у сумі 130 грн. За вчинення злочину встановлена та опитана безробітна, 37-річна місцева жителька. За цим фактом ведеться слідство.

18 лютого до працівників Криворізького міського управління міліції по телефону спецлінії =102= звернулась безробітна, 34-річна місцева жителька. Заявниця повідомила про те, що о 12.30 двоє невідомих, розбивши скло вікна, проникли до її будинку по вул. Каховській та намагались викрасти майно. Але з незалежних від них причин, свій злочинний намір зловмисники до кінця не довели. Вони були затримані працівниками міліції «по гарячих слідах» та доставлені до райвідділу. Зловмисниками виявилися: безробітні, раніше судимі громадяни віком від 36 до 40 років. За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15, ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

За грабіж майна у 44-річної громадянки, який мав місце 22 листопада 2014 року в м. Павлоград був встановлений безробітний, раніше судимий 20-річний житель м. Тернівка. За цим фактом слідчим відділом було внесено відомості до ЄРДР за ч. 1 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Зловмиснику обрано запобіжний захід – тримання під вартою.

ВЗГ ГУМВС України в Дніпропетровській області

You may also like...