ГПУ: М. Чечетову обрано запобіжний захід – тримання під вартою

Печерським районним судом міста Києва задоволено клопотання слідчого Генеральної прокуратури України про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з одночасним визначенням розміру застави 4 млн 990 тис грн., колишньому народному депутату України та першому заступнику голови фракції Партії Регіонів М. Чечетову.

 Нагадаємо, 20 лютого 2015 року Генеральною прокуратурою України йому повідомлено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем при обтяжуючих обставинах), ч. 5 ст. 27 ч. 2 ст. 366 (службове підроблення) КК України. Генеральна прокуратура розслідує кримінальні провадження, розпочаті за фактом організації та проведення 16 січня 2014 року голосування у Верховній Раді України за "диктаторські законопроекти", спрямовані на перешкоджання проведенню мирних акцій протесту.
Як зазначив Генеральний прокурор України Віктор Шокін: «Жоден з винних у злочинах проти учасників Революції Гідності не уникне відповідальності, принцип невідворотності покарання за скоєний злочин буде реалізований».
Управління зв’язків із громадськістю та ЗМІ Генеральної прокуратури України

You may also like...