Информация ГАИ о происшествиях на дорогах столицы на 11.03.2015

 У столиці 10 березня працівники ДАІ виявили 390 порушень правил дорожнього руху. 

Інспектори ДАІ притягнули до відповідальності 91 водія, котрі не дотримувались вимог дорожніх знаків та розмітки, без необхідних документів за кермо сіли 28 водіїв. Крім того, за керування транспортними засобами напідпитку інспектори ДАІ відсторонили від керма 26 водіїв. Також, інспектори ДАІ за порушення правил проїзду пішохідних переходів до відповідальності притягнули 44 керманича та виявили 52-х пішоходів-порушників.

За добу в столиці зареєстровано три дорожньо-транспортні пригоди (два наїзди на пішоходів), в яких троє осіб отримали травми.
За прогнозом Гідрометцентру, 12-14 березня в столиці очікуються опади у вигляді дощу. Температура повітря вдень від 3 до 7 °C.

Столична Державтоінспекція звертається до киян і гостей міста зважати на погодні умови, дотримуватись правил дорожнього руху. Також Державтоінспекція радить рухатися з включеним ближнім світлом фар, а при зупинці включати аварійну світлову сигналізацію. Крім того, наближаючись до пішохідних переходів та місць розташування дитячих установ знижувати швидкість до мінімуму.

За вівторок, у Києві зареєстровано три незаконних заволодіння транспортними засобами. Так у Дарницькому районі, з вулиці Вірменської, викрадено автомобіль «TOYOTA CAMRY», н.з. АН7331СЕ, 2009 р.в., сірого кольору; у Деснянському, з проспекту Броварського, – «ЗИЛ 130», н.з. ВК0610АА, 1978 р.в., зеленого кольору; у Голосіївському, з вулиці Академіка Глушкова, – «DAEWOO LANOS», н.з. 66620ХМ, 2001 р.в., зеленого кольору. Вжиті заходи розшуку.

Натомість працівниками ДАІ виявлено 13 транспортних засобів («PEUGEOT 107», «KIA CEED», «FIAT DOBLO», «MITSUBISHI PAJERO», «ZHONG TONG LCK6830G-5», «CHEVROLET LACETTI», «CHERY S11 QQ», «ВАЗ 2121», «MITSUBISHI LANCER», «ВАЗ 21114», «VOLKSWAGEN POLO», «ВАЗ 21099», «ВАЗ 21104»), що перебували у розшуку.

Нагадуємо, що в столиці продовжуються профілактичні заходи: «Пішохідний перехід», «Рядність», «Перевезення продукції тваринного походження», «МАФ», «Первоцвіт» та «Акциз».

Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон чергової частини ДАІ Києва 483-70-64 у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу.

УДАІ в м. Києві

You may also like...