Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 14-15.03.2015

Упродовж двох минулих діб до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 278 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

До чергової частини Ізмаїльського МВ звернувся 59-річний В’ячеслав, який повідомив, що невідома особа з подвір’я будинку скоїла крадіжку металевих виробів. Вжитими заходами був встановлений 43-річний Володимир. Наразі за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Ізмаїльського МВ звернулась Прасков’я, 1954 р.н., яка повідомила, що невідома особа з її господарчої сумки скоїла крадіжку гаманця з грошима в сумі 600 грн. Вжитими заходами працівниками міліції була встановлена місцева жителька, 1989 р.н. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального Кодексу України.

 

Працівниками Роздільнянського РВ в м.Роздільна викрито раніше засудженого Сергія, 1975 р.н., у якого виявлено та вилучено 70 патронів кал.5,6 мм. Як пояснив правопорушник вказані патрони він знайшов в лісосмузі біля м.Роздільна. Вилучене направлено до НДЕКЦ ГУМВС. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

 

Працівниками Березівського РВ викрито жителя с. Заводовка, 1980 р.н., який через незачинені вхідні двері проник до приміщення кухні свого односельця та намагався викрасти продукти харчування та електричну плитку, але був затриманий господарем. Сума збитку становить 500 гривень.

 

До Приморського РВ надійшла заява від 38-річної мешканки Одеської області щодо вжиття заходів до невідомої особи, яка з торгівельного лотка вчинила крадіжку біжутерії. Вжитими заходами працівниками міліції викрито раніше засудженого 19-річного парубка, який зізнався у вчиненому злочині. За даним фактом слідством розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

В ході проведення оперативно-розшукових заходів працівниками карного розшуку Портофранківського ВМ викрито 26-річного мешканця Одеської області, який вчинив крадіжку майна з квартири. Вказані відомості слідством внесені до Єдиного реєстру досудового розслідування та розпочато кримінальне провадження за ознаками частини 3 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

До Приморського РВ надійшла заява від 55-річного чоловіка про те, що невідома особа вчинила крадіжку відеокамер з фасаду будинку по вулиці Старопортофранківська. Сума матеріального збитку становить три тисячі гривень. Вжитими заходами працівниками міліції викрито Андрія, 1971 р.н. За даним фактом слідчим відділом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

До Київського РВ надійшла заява від 24-річного одесита про те, що невідома особа проникла до автомобіля, який знаходився на вул. М.Жукова та викрала відеореєстратор. Сума збитку становить 1000 грн. Вжитими заходами викрито Валерія, 1982 р.н. і раніше судимого Володимира, 1985 р.н.

 

 

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...