Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 18.03.2015

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 221 заяву та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

До Київського РВ надійшла заява від Сергія, 1976 р.н., про те, що невідома особа скоїла крадіжку відеореєстратора з авто, яке знаходилось на вул. Люстдорфська дорога. Вжитими заходами викрито Олександра, 1980 р.н., від якого отримано правдиві свідчення.

Вжитими заходами працівниками карного розшуку відділення міліції на ринку «Привоз» викрито 31-річного одесита, який, перебуваючи в приміщенні магазину з продажу побутової техніки, скоїв крадіжку двох планшетів. Сума матеріального збитку становить десять тисяч гривень. Правопорушник зізнався у вчинені вказаного кримінального правопорушення. За даним фактом слідством розпочато кримінальне провадження за ознаками частини 1 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

 

До Ізмаїльського МВ звернулась 55-річна ізмаїльчанка, яка повідомила, що невідома особа проникла до її будинку, звідки викрала гроші в сумі 4000 гривень. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення працівниками міліції викрито 26-річного жителя міста. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

Працівниками сектору карного розшуку Котовського МВ викрито Миколу, 1965 р.н., який з гаражу свого односельця викрав будівельний інструмент вартістю 700 гривень. Викрадене майно повернуто власнику. Чоловікові повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

Працівниками автопатруля полку патрульної служби викрито 19-річного жителя міста, у якого на задньому сидінні автомобіля виявлено предмет, зовні схожий на кастет. Вилучено направлено НДЕКЦ для проведення експертизи. Правова кваліфікація кримінального правопорушення за ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...