Информация ГАИ о происшествиях на дорогах столицы на 24.03.2015

 За добу працівники ДАІ виявили 409 порушень правил дорожнього руху

У столиці 23 березня працівники інспектори ДАІ притягнули до відповідальності 122-х водіїв, які не дотримувались вимог дорожніх знаків та розмітки, без необхідних документів за кермо сіли 27 водіїв. За керування транспортними засобами напідпитку інспектори ДАІ відсторонили від керма 31 водія. Також, інспектори ДАІ за порушення правил проїзду пішохідних переходів до відповідальності притягнули 35 керманичів та виявили 61 пішохода-порушника.

У понеділок зареєстровано 4 дорожньо-транспортні пригоди (всі наїзди на пішоходів!), в яких четверо осіб отримали травми. Аби не потрапити під колеса транспорту пішоходам потрібно мати на одязі світловідбиваючі елементи. Це зменшить ризик потрапити в небезпеку на проїжджій частині. Особливо важливо забезпечити таким одягом дітей. Крім того треба завжди переходити дорогу тільки в місцях де це дозволено правилами дорожнього руху.

Вчора у столиці зареєстровано три незаконних заволодіння транспортними засобами. Так, одразу два автомобілі викрадено у Святошинському районі: з бульвару Кольцова, – вантажний «ЗИЛ-ММЗ», н.з. АА9128НЕ, 1991 р.в., синього кольору та з проспекту Академіка Палладіна, автомобіль «ЗАЗ 110207», н.з. 37361КВ, 2004 р.в., синього кольору. У Дарницькому районі з вулиці Садової, невідомі викрали а/м «SUZUKI SWIFT», н.з. АА9657МХ, 2008 р.в., чорного кольору. Вжиті заходи розшуку.

Столична Державтоінспекція нагадує! Найбільш ефективними засобами проти угону є механічні замки, що блокують коробку передач, кермо і педалі, а також саморобні індивідуальні «секрети»: наприклад, тумблер, що відключає електроживлення, або пристрій, блокуючий подачу палива. Головне, щоб протиугінний пристрій був нестандартним, та ним не забували користуватися. У разі угону автомобіля без зволікань потрібно звертатися в міліцію. Практика показує: чим швидше правоохоронці дізнаються про злочин, тим більше шансів по гарячих слідах затримати зловмисників.

Натомість, минулої доби працівники міліції затримали громадянина, який 23 березня 2015 року з вулиці О. Теліги, скоїв крадіжку мопеда «YAMAHA». За добу інспектори ДАІ виявили 8 автомобілів, що знаходились в розшуку. Крім того у Деснянському та Шевченківському районах, двоє чоловіків було затримано за крадіжку та нанесення тілесних ушкоджень. Всіх правопорушників доставлено до райуправлінь міліції.

Нагадуємо, що в столиці продовжуються профілактичні заходи: «Пішохідний перехід», «Рядність», «Перевезення продукції тваринного походження», «Батискаф», «МАФ», «Первоцвіт» та «Акциз».

Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон чергової частини ДАІ Києва 483-70-64 у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу.

УДАІ в м. Києві

You may also like...