Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 23.03.2015

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 177 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

До Київського РВ надійшла заява від Василя, 1951 р.н., про те, що з його будинку по вулиці Тульській, малознайомий чоловік скоїв крадіжку 13 секцій радіаторів опалення. Сума матеріального збитку становить 2000 гривень. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення викрито Сергія, 1972 р.н.

 

До чергової частини Малиновського РВ надійшла заява від Дмитра, 1984 р.н., про те, що невідома особа скоїла крадіжку державного номера з його автомобіля. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення викрито Василя, 1955 р.н. Від правопорушника надійшли правдиві свідчення. Триває слідство.

 

До чергової частини Ізмаїльського МВ звернувся 62-річний Едуард, який повідомив, що невідома особа, пошкодивши вхідні двері магазину, намагалася скоїти крадіжку товарів. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення викрито неповнолітнього жителя міста. Наразі за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.15 (замах на злочин) та ч.3 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

До чергової частини Малиновського РВ надійшла заява від Сергій, 1984 р.н., про те, що невідома особа викрала його мобільний телефон та майже 40 тисяч гривень. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення викрито Ольгу, 1989 р.н., від якої надійшли правдиві свідчення та вилучено речові докази.

 

До Ізмаїльського МВ звернулась 32-річна жителька села Броска, яка повідомила, що невідома особа з її подвір’я скоїла крадіжку велосипеду. Вжитими заходами викрито 20-річного односельця потерпілої. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

До чергової частини Портофранківського ВМ звернувся 22-річний парубок з заявою про те, що невідомий чоловік під приводом подзвонити заволодів мобільним телефоном вартістю десять тисяч гривень. Вжитими заходами працівниками міліції викрито Сергія, 1987 р.н. Правопорушник визнав свою провину. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

 

Працівниками СБНОН Іллічівського МВ викрито Дениса, 1996 р.н., у якого виявлено та вилучено пакет з речовиною білого кольору та металевий предмет, зовні схожий на кастет. Вилучене направлено до НДЕКЦ для проведення дослідження. Відкриті кримінальні провадження за ч.2 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та за ч.1 ст.309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

 

Працівниками Малиновського РВ викрито Олександра, 1976 р.н., який шляхом вільного доступу проник на територію одного з підприємств міста та викрав молокоохолоджувач та підставку до нього. Сума матеріального збитку становить 60500 гривень. Від правопорушника надійшли правдиві свідчення про вчинення кримінального правопорушення та вилучено речові докази.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...