Водій скоїв наїзд на молоду дівчину та зник. Новини ДАІ Києва

У столиці 7 квітня працівники ДАІ виявили 381 порушення правил дорожнього руху. 

Інспектори ДАІ до відповідальності притягнули 109 водіїв, які не дотримувались вимог дорожніх знаків та розмітки, 42 – за порушення правил зупинки та стоянки, 15 – правил проїзду перехресть, 23 – за керування автомобілем без необхідних документів. Крім того, інспектори ДАІ відсторонили від керма 24-х водіїв за керування транспортними засобами напідпитку. Також, за порушення правил проїзду пішохідних переходів до відповідальності притягнуто 41-го керманича та виявлено 43-х пішоходів-порушників.

У вівторок, в столиці зареєстровано 2 ДТП, в яких двоє людей отримали травми. Допоможіть знайти! У Святошинському районі водій на «зебрі» скоїв наїзд на пішохода та з місця пригоди зник.

Дорожньо-транспортна автопригода сталася 7 квітня, о 20 годині 35 хвилин на вулиці Героїв Дніпра,4. За попередніми даними, водій керуючи автомобілем «kia-ceed» скоїв наїзд на 21-річну дівчину, яка переходила дорогу по нерегульованому пішохідному переході та не зупинившись залишив місце пригоди. Внаслідок наїзду пішохода з забиттям головного мозку, закритою черепно-мозковою травмою доставлено до лікарні.

Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати будь-яку інформацію з приводу ДТП на телефон чергової частини ДАІ Києва 483-70-64.

Державтоінспекція закликає водіїв зважати на погодні умови і неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху. Будьте уважні при проїзді пішохідних переходів, заздалегідь знижуйте швидкість, не об’їжджайте транспорт, що зупинився перед «зеброю», зупиніться і пропустить людей, які переходять дорогу.

У центрі столиці викрадено мотоцикл. У Києві, 7 квітня, невідомі особи у Печерському районі скоїли незаконне заволодіння мотоциклом «YAMAHA YBR 125», номерний знак АА1836АВ, 2007 року випуску, синього кольору». Транспортний засіб викрадено уночі, з провулку Лабораторного,1. Вжиті заходи розшуку. Нагадаємо, що в столиці транспортні засоби викрадають переважно у дворах будинків, уночі. Державтоінспекція закликає водіїв заздалегідь подбати про свій транспорт! Обладнайте його додатковими пристроями проти викрадення. За можливості залишайте – на стоянках, що охороняються, або у гаражних боксах. Запам’ятайте! Якщо у вас викрали транспортний засіб , необхідно негайно зателефонувати за номером «102» і повідомити про це, вказавши державний номер, марку, колір, особливі ознаки та номери агрегатів. Своєчасне звернення до міліції збільшує шанси повернути викрадене у власність.

Натомість, 7 квітня, інспектори полку ДПС ДАІ виявили чотири автомобілі, що значились у розшуку, а саме: «ЗАЗ TF69Y0», « OPEL OMEGA», «RENAULT KANGOO», «CHEVROLET LACETTI». Транспортні засоби розшукувались на територіях Херсонської, Запорізької, Харківської та Полтавської областей. Крім того, правоохоронці затримали чоловіка, за раніше скоєне незаконне заволодіння автомобілем «Ситроен». Машина була викрадена на Академіка Купріянова. У Святошинському та Подільському районах працівники ДАІ затримали двох водіїв за підробку номерів агрегатів, а у Солом’янському та Печерському – двох чоловіків за незаконне зберігання наркотичних речовин.

Крім того, інспектори ДАІ у Голосіївському районі затримали 34-річного водія автомобіля «Тойота Королла», який з метою уникнення адміністративної відповідальності намагався дати хабар – 200 гривень. Також, на проспекті Глушкова затримано водія автомобіля «ДАФ», який перевозив МАФ без необхідних документів.

Нагадуємо, що в столиці продовжуються профілактичні заходи: «Пішохідний перехід», «Рядність», «МАФ» та «Акциз».
Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон чергової частини ДАІ Києва 483-70-64 у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу.

УДАІ в м. Києві

You may also like...