Найбільш резонансні злочини та події на Одещині

Упродовж 12.04.15 до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 66 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

Працівниками Роздільнянського РВ викрито 29-річного жителя с.Кам’янка, який скоїв вбивство свого 23-річного родича. Зі слів зловмисника стало відомо, що між ним та загиблим, під час спільного вживання спиртних напоїв, виникла сварка, під час якої він здійснив постріл зі своєї зареєстрованої мисливської рушниці. Від отриманих тілесних ушкоджень чоловік помер на місці. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу правопорушнику. Правова кваліфікація кримінального правопорушення за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

 

До чергової частини Овідіопольського РВ надійшло телефонне повідомлення з міської клінічної лікарні про те, що з місця мешкання до медичного закладу з тілесними ушкодженнями доставлена 61-річна мешканка Овідіопольського району.

Виїздом на місце події встановлено, що в ніч на 12 квітня до помешкання потерпілої зайшли троє невідомих чоловіків, де металевим ломом і руками спричинили їй тілесні ушкодження та незаконно заволоділи її грошима у сумі 10000 гривень.

У скоєнні вказаного злочину викрито 53-річного чоловіка, імовірно громадянина сусідньої держави. Підозрюваний зізнався у скоєнні вказаного злочину за попередньою змовою з двома невстановленими особами.

З місця події вилучені речові докази. Розпочато кримінальне провадження за правовою кваліфікацією кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.187 (розбій) Кримінального кодексу України. Зловмиснику повідомлено про підозру у скоєнні вказаного кримінального правопорушення. Вирішується питання щодо затримання його згідно ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

 

До чергової частини Приморського РВ надійшла заява від Романа, 1992 р.н., про те, що малознайома особа викрала його наручний годинник, золотий ланцюжок та гаманець з грошима. Сума матеріального збитку становить 18700 гривень. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення викрито Юрія, 1990 р.н., від якого надійшли правдиві свідчення.

 

До чергової частини Овідіопольського РВ надійшло телефонне повідомлення з міської клінічної лікарні про те, що до медичного закладу доставлено 56-річну жительку смт.Великодолинське з тілесними ушкодженнями. Вжитими заходами викрито 34-річного співмешканця потерпілої, який, під час спільного вживання спиртних напоїв та раптово виниклої сварки, наніс тілесні ушкодження жінці. Від правопорушника надійшли правдиві свідчення про вчинення кримінального правопорушення. Зловмисника затримано в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

 

You may also like...