Працівники ДАІ виявили нетверезу компанію, що пересувалася викраденою автівкою (ВІДЕО)

Під час забезпечення безпеки дорожнього руху в Миколаєві в поле зору правоохоронців потрапив автомобіль «ВАЗ-2106», що згідно орієнтування був напередодні викрадений.

Спільно з нарядом патрульної служби його було зупинено й відразу з’ясувалося, що 36-річний керманич зі своїми товаришами ледве трималися на ногах. На будь-які питання працівників ДАІ водій та всі його друзі лише стверджували, що на момент зупинки кожен з них був пасажиром.

Інспектори ДАІ запропонували водієві встановити факт сп’яніння, на що він погодився, але при цьому наголошував, що він абсолютно тверезий. Все ж таки в присутності свідків він не міг визначитися чи встановлювати цей факт за допомогою сертифікованого алкотестеру «Драгер» чи в медичному закладі. Врешті-решт, він взагалі відмовився від проходження експертизи. 

Крім цього, правоохоронці з’ясували, що даний громадянин не мав при собі реєстраційних документів на автомобіль. Звісно ж, адже автівку напередодні було викрадено у справжніх власників.

Відносно водія за керування в стані сп’яніння та без необхідних документів інспектори ДАІ склали адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 130 та ч.1 ст. 126 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Для подальшого розгляду справи водія та його друзів було доставлено до Центрального райвідділу міліції. 

Прес-служба Департаменту ДАІ МВС України
(за інформацією прес-служби ДАІ Миколаївської області)

You may also like...