Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 12.06.2015

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 228 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

До Саратського РВ надійшло повідомлення фельдшера фельдшерсько-акушерського пункту с.Пшеничне Саратського району про те, що в будинку за місцем мешкання на ліжку виявлено труп 62-річного господаря з ознаками насильницької смерті у вигляді колото-різаних ран шиї та грудної клітини.

Виїздом слідчо-оперативної групи на місце події встановлено, що в нічний час непрацюючий 30-річний мешканець сусіднього села, через незачинені вхідні двері проник до будинку та завдав тілесні ушкодження померлому. В ході проведення слідчих дій від підозрюваного отримані правдиві свідчення про те, що знаходячись в стані алкогольного сп’яніння він прийшов додому до потерпілого, де у нього з останнім виникла сварка на грунті того, що загиблий забороняв своїй 18-річний доньці зустрічатися з ним.

З місця події вилучені речові докази. Підозрюваний знаходиться в Саратському РВ, вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу. Відомості про подію внесені до ЄРДР. Затриманому повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.115 КК України. Триває слідство.

 

До Біляївського РВ надійшло повідомлення 22-річного мешканця району про те, що він виявив труп знайомої. В ході проведення перевірки за місцем мешкання виявлено труп 30-річної місцевої мешканки з ознаками насильницької смерті.

Проведеними заходами у скоєнні даного кримінального правопорушення викрито 52-річного співмешканця загиблої, від якого отримано правдиві свідчення про те, що перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, під час виниклої сварки на побутовому грунті він наніс останній численні удари руками та ногами по голові та тулубу. Внаслідок отриманих ушкоджень потерпіла померла.

Відомості про подію внесені до ЄРДР з правовою кваліфікацією кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.121 КК України. Підозрюваному повідомлено про підозру та затримано в порядку ст. 208 КПК України. Наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання Біляївського РВ. Триває слідство.

 

До Малиновського РВ звернулась 40-річна одеситка із заявою про те, що на одній з вулиць міста невідомий шляхом ривка відкрито заволодів її мобільним телефоном. В ході операції «Грабіжник» працівниками автопатруля та сектору карного розшуку Хмельницького ВМ у скоєнні злочину викрито 42-річного одесита, від якого отримано правдиві свідчення.

 

До Фрунзівського РВ звернулася 20-річна місцева мешканка із заявою про те, що малознайомий на ім`я "Віктор" шляхом ривка відкрито заволодів її гаманцем в якому знаходились гроші в сумі 800 грн. Вжитими заходами викрито 26-річного місцевого мешканця від якого отримано правдиві свідчення.

 

До Білгород-Дністровського МВ надійшла заява 24-річної місцевої мешканки про те, що в смт. Затока невідомий шляхом ривка відкрито заволодів її сумкою в якій знаходився мобільний телефон та гаманець з грошима в сумі 270 грн. Вжитими заходами викрито 25-річного місцевого мешканця, від якого отримано правдиві свідчення у скоєнні даного злочину.

 

 

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...