Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 13-14.06.2015

Упродовж двох минулих діб до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 277 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

До Київського РВ надійшла заява від Лілії, 1972 р.н., про те, що невідомі особи скоїли крадіжку металевих труб з подвір’я на вул. Світанку. Сума матеріального збитку становить дві тисячі гривень. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення викрито трьох одеситів, від яких отримано правдиві свідчення.

 

До Приморського РВ надійшла заява від 33-річного одесита щодо вжиття заходів до невідомої особи, яка вчинила крадіжку ноутбука з приміщення ломбарда. Сума матеріального збитку становить сім тисяч гривень. Вжитими заходами працівниками карного розшуку викрито Дениса, 1985 р.н., який зізнався у скоєнні вказаного злочину. За даним фактом слідством розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Зараз правопорушника допитано та відпущено під особисте зобов’язання.

 

Працівниками карного розшуку Шевченківського ВМ викрито 35-річну Тетяну, яка шляхом вільного доступу через незачинені двері квартири викрала барсетку з грошима в сумі 5500 гривень. Правопорушниці загрожує покарання, передбачене ч.1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Розслідування триває.

 

Працівниками Комінтернівського РВ викрито Андрія, 1984 р.н., який скоїв крадіжку товарів з магазину. Від правопорушника надійшли правдиві свідчення про вчинення кримінального правопорушення. Триває слідство.

 

Вжитими заходами працівниками сектору карного розшуку Приморського РВ викрито 33-річного Сергія, який шляхом вільного доступу з підвіконня салону краси викрав мобільний телефон. Правова кваліфікація кримінального правопорушення за ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

До Шевченківського ВМ звернувся Петро, 1982 р.н., з заявою про те, що невідома особа скоїла крадіжку велосипеда. Вжитими заходами працівниками міліції викрито 33-річного Артема, який надав правдиві свідчення у скоєнні злочину. Правова кваліфікація кримінального правопорушення за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

До Кілійського РВ надійшло повідомлення з Кілійської ЦРЛ про те, що до лікарні в стані алкогольного сп’яніння з проникаючим вогнепальним пораненням живота госпіталізовано 51-рісного мешканця с.Шевченкове.

Виїздом на місце події встановлено, що потерпілий біля сільського бару вживав алкогольні напої спільно зі непрацюючим 45-річним односельцем. Останній вирішив показати рушницю невідомої марки та калібру, яку на передодні знайшов на околиці села. Тримаючи її в руках та не знаючи, що вона заряджена земляк випадково натиснув на спусковий гачок, внаслідок чого влучив у потерпілого та завдав йому вищевказане поранення. Перебуваючи у стані сильного алкогольного сп’яніння правопорушник злякався та викинув рушницю неподалік місця події, де саме не пам’ятає.

Відомості про подію внесені до ЄРДР за правовою кваліфікацією кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.128 (необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Підозрюваний надав правдиві свідчення. Вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу. Наразі встановлюється місце знаходження рушниці. Слідство триває.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...