Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 19.06.2015

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 199 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

Працівниками Ізмаїльського МВ в рамках кримінального провадження, розпочатого за ч.3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України, викрито неповнолітнього жителя одного з сіл та мешканця міста. Встановлено, що в серпні 2014 року вони проникли в будинок ізмаїльчанки 1980 р.н., звідки скоїли крадіжку чавунних радіаторів. Хлопці зізнались у вчиненому та пояснили, що викрадене продали, а гроші витратили на особисті потреби.

До Приморського РВ ОМУ надійшла заява від одеситки 1963 р.н про те, що на вул. Італійський бульвар невідомий злочинець шляхом ривка відкрито заволодів її золотим люнцюжком з хрестиком. Сума збитку 17600 гривень. У вчиненні даного злочину працівники міліції викрили раніше судимого жителя с. Староказаче, від якого отримано правдиві свідчення.

До Суворовського РВ ОМУ звернувся чоловік 1991 р.н., який повідомив, що його двоюрідний брат 1985 р.н. відкрито заволодів його мобільним телефоном «Iphone 4». Сума збитку 4000 гривень. За гарячими слідами члени екіпажу автопатруля «Зеніт 048» викрили зловмисника та отримали від нього правдиві свідчення. Вилучено речовий доказ.

Працівники Суворовського В ОМУ також розкрили крадіжку золотих виробів з квартири одеситки 1983 р.н. Встановлено, що крадіжку п’яти золотик каблучок та золотого ланцюжка з кулоном скоїв малознайомий чоловік 1984 р.н. знаходячись у жінки в гостях.

У вчиненні крадіжки золотих виробів на суму 70 тисяч гривень з квартири одесита 1985 р.н. працівниками Приморського РВ ОМУ викрито 34-річного громадянина однієї з країн Близького Сходу, від якого надійшли правдиві свідчення. Розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Зловмисника затримано згідно ст. 208 КПК України – за підозрою у вчиненні вказаного кримінального правопорушення. Чоловікові обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...