Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 08.07.2015

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 230 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

 

До Татарбунарського РВ надійшло повідомлення з центральної районної лікарні про те, що за допомогою звернувся житель с. Струмок, 1987 р.н., з проникаючим пораненням грудної клітини. Виїздом слідчо-оперативної групи на місце пригоди викрито родича потерпілого, 1968 р.н., від якого отримані правдиві свідчення. Встановлено, що під час вживання спиртних напоїв та в ході раптово виниклої сварки він кухонним ножем наніс госпіталізованому вказані тілесні ушкодження. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.15 (замах на злочин) ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

 

Працівниками Великомихайлівського РВ викрито жительку с. Кірове, 1969 р.н., яка під час сварки зі співмешканцем, 1953 р.н.,нанесла йому тілесні ушкодження у вигляді – проникаючого ножового поранення черевної порожнини. Пораненого доставлено до центральної районної лікарні. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

 

До Приморського РВ надійшла заява від Катерини, 1985 р.н., про те , що невідомий зловмисник відкрито заволодів її золотим ланцюжком з кулоном вартістю 8700 грн. Вжитими заходами викрито жителя Іванівського району 1991 р.н., від якого надійшли правдиві свідчення про скоєння даного злочину.

 

До Суворовського РВ надійшла заява від жительки м. Ананьєв, 1989 р.н., про те, що невідомі зловмисники з магазину відкрито викрали продукти харчування та засоби гігієни на суму 2789 гривень. Вжитими заходами викрито Максима, 1993 р.н., та Павла, 1992 р.н., від яких надійшли правдиві свідчення про скоєння даного злочину.

 

До Суворовського РВ надійшла заява від Оксани, 1976 р.н., про те, що малознайомий на ім`я "Олександр" таємно викрав з її квартири телевізор, ноутбук, золотий хрестик та гроші в сумі 1500 грн. Вжитими заходами викрито Олександра, 1975 р.н., від якого надійшли правдиві свідчення про скоєння даного злочину.

 

До чергової части Ізмаїльського МВ звернулася 37-річна жителька села Саф’яни, яка повідомила, що невідома особа скоїла крадіжку її кози, яка випасалася біля будинку. Вжитими заходами викрито 49-річного односельця потерпілої. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального Кодексу України.

 

До Київського РВ надійшла заява від 36-річного одесита, що на проспекті Академіка Глушка невідомий чоловік відкрито заволодів його велосипедом. Сума збитку становить шість тисяч гривень. Вжитими заходами в скоєні злочину викрито 29-річного Сергія.

 

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...