Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 12.07.2015

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 130 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

До чергової частини Болградського РВ надійшло повідомлення з центральної районної лікарні про те, що до закладу з місця мешкання доставлено 59-річного жителя с.Городнє з ножовим пораненням. Виїздом правоохоронців на місце події встановлено, що під час спільного вживання спиртних напоїв та в ході раптово виниклої сварки та бійки потерпілого з його 39-річним родичем, останній наніс йому тілесні ушкодження. Зловмисника затримано в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

 

До чергової частини Ізмаїльського МВ звернулась 72-річна мешканка села Броска, яка повідомила, що невідома особа з приміщення гаража скоїла крадіжку електродвигуна. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення викрито 50-річного односельця потерпілої. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

До чергової частини Приморського РВ надійшла заява від 25-річної жительки міста про те, що невідома особа відкрито заволоділа її золотим ланцюжком з хрестиком. Сума матеріального збитку становить 3200 гривень. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення викрито 30-річного Олексія, від якого надійшли правдиві свідчення.

 

До Ізмаїльського МВ звернувся 53-річний Олександр, який повідомив, що невідома особа скоїла крадіжку його велосипеду. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення викрито 25-річного Івана. Розпочато кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...