Запорізькі працівники ДАІ затримали водія на викраденому автомобілі

Учора, 27 липня, близько п’ятої години ранку, інспектори ДАІ, які несли службу з охорони правопорядку поблизу греблі «Дніпрогес», звернули увагу на автомобіль «ВАЗ». Транспортний засіб рухався з боку правого берега в напрямку центру міста.

Правоохоронці відразу зрозуміли, що водій не звик кермувати цим автомобілем. Більше того характер руху транспортного засобу взагалі викликав серйозні сумніви в спроможності водія керувати ним. Тож міліціонери вирішили зупинити та перевірити документи. Однак на прохання працівників ДАІ водій не зупинився, а навпаки – прискорив  рух. Правоохоронці почали переслідувати легковик.

Звернувши в бік вулиці Богдана Хмельницького, чоловік вистрибнув з автівки та кинувся навтьоки. Та зустрічі з інспекторами ДАІ йому уникнути не вдалося.

Згодом правоохоронці встановили, що молодик викрав автомобіль з вулиці 14 Жовтня в Хортицькому районі. Зловмисник пояснив, що нібито в нього не було грошей на проїзд і він вирішив під’їхати на чужій автівці.

Міліціонери встановили особу автовикрадача. Ним виявився 21-річний раніше засуджений молодик.

Автомобіль та затриманого працівники ДАІ передали слідчо-оперативній групі Ленінського райвідділу міліції.

Наразі відомості про подію внесені до Єдиного обліку. В діях зловмисника вбачаються ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ст. 289 Кримінального кодексу України (Незаконне заволодіння транспортним засобом). Перевірка триває.

Прес-служба Департаменту ДАІ МВС України

(за інформацією прес-служби ДАІ Запорізької області)

You may also like...