Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 25.09.2015

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 71 заяву та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

До Портофранківського ВМ звернувся із заявою 33-річний Микола щодо вжиття заходів до невідомої особи, яка, перебуваючи в приміщенні навчального закладу, викрала з рюкзака мобільний телефон. Сума матеріального збитку становить 4500 гривень. Вжитими заходами працівниками карного розшуку викрито Максима, 1993 р.н., який зізнався у вчинені вказаного кримінального правопорушення. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

До Малиновського РВ ОМУ надійшла заява громадянки 1969 р.н. про те, що невідомий злочинець відкрито заволодів товаром з її торгівельно кіоску на суму близько 100 грн. У ході вжитих заходів було викрито одесита 1998 р.н., від якого надійшли правдиві свідчення у вчиненні даного злочину.

 

Працівники Київського райвідділу міліції Одеси викрили громадянина 1992 р.н., від якого надійшли правдиві свідчення про те, що він, знаходячись по вул. Фонтанська дорога, шляхом ривка відкрито заволодів мобільним телефоном 29-річного одесита.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...