Злочини та пригоди в Дніпропетровській області станом на 12.10.2015

 Злочини та пригоди в Дніпропетровській області станом на 12 жовтня

10.10.2015 о 6.45 до приймального відділення лікарні бригадою швидкої медичної допомоги з будинку по вул. Коцюбинського м. Дніпропетровська з тілесними ушкодженнями у вигляді закритої черепно-мозкової травми було доставлено місцевого жителя 1981 р.н., якого після надання первинної медичної допомоги було госпіталізовано до реанімаційного відділення вищевказаної лікарні.

МВСБуло встановлено, що 09.10.2015 о 22.00 на розі пров. Дем’яна Бідного та вул. Коцюбинського невідомий безпідставно наніс йому декілька ударів руками та ногами по голові та тулубу. За вчинення злочину встановлений та доставлений до Жовтневого райвідділу міліції житель с. Знаменівське 1992 р.н. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження), що карається позбавленням волі строком від 5 до 8 років. 

10.10.2015 о 20.00 бригадою швидкої допомоги медичної допомоги з будинку з с. Новомалинівка Широківського району до міської клінічної лікарні з діагнозом проникаюче колото-різане поранення грудної клітини був доставлений непрацюючий місцевий житель 1962 р.н. Було встановлено, що о 19.30 чоловік знаходився в гостях в с. Новомалинівка у чоловіка 1977 р.н. Під час спільного вживання спиртних напоїв у нього з ним виник конфлікт на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин, в ході якого господар взяв зі столу ножиці та наніс по одному удару в ділянку лівого передпліччя та ділянку грудної клітини ліворуч потерпілому, спричинивши йому вищевказані тілесні ушкодження. Знаряддя злочину ножиці – вилучено. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження), що карається позбавленням волі строком від 5 до 8 років.

ВЗГ ГУМВС України в Дніпропетровській області

 

 

You may also like...