Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 22.10.2015

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 77 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

 

До чергової частини Іллічівського МВ надійшла заява від Андрія, 1979 р.н., про те, що невстановлена особа таємно скоїла крадіжку грошей. Сума матеріального збитку становить 113000 гривен. В ході здійснення розшукових заходів у вчиненні даного кримінального правопорушення викрито 27-річного жителя міста, який надав правдиві свідчення. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

До чергової частини Ізмаїльського МВ звернувся 26-річний Віталій, який повідомив, що невідома особа проникла на подвір’я за місцем мешкання, звідки скоїла крадіжку електро-велосипеда. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення викрито 21-річного Івана. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...