Закінчено досудове розслідування стосовно злочинців, які здійснювали розбійні напади на Луганщині

Прокуратурою Луганської області затверджено та направлено до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно учасників організованої злочинної групи за підозрою у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 187 (розбій), ч.3 ст. 28, ч.3 ст. 357 (викрадення, привласнення, вимагання документів шляхом шахрайства чи зловживання службовим становищем), ч. 3 ст. 28, ч.1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України.

 

Встановлено, що на початку червня 2015 року мешканець Старобільського району Луганської області, діючи з корисливих мотивів та з метою вчинення розбійних нападів на підприємців на території області, організував злочинну групу, до складу якої увійшло ще троє мешканців регіону.

Учасники злочинного угруповання, одягнуті у камуфльований одяг та «балаклави», погрожуючи застосуванням автоматичної вогнепальної зброї, вчинили розбійний напад на трьох мешканців Старобільського району, заволодівши грошима у сумі 99 тисяч гривень, паспортом та іншими важливими особистими документами потерпілих.

Стосовно усіх підозрюваних судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

 

Прес-служба прокуратури Луганської області

You may also like...