Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 21-22.11.2015

Упродовж двох минулих діб до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 114 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

Працівниками Приморського ВП викрито 18-річного жителя Любашівського району, який шляхом ривка відкрито заволодів мобільним телефоном 21-річної одеситки. Сума матеріального збитку становить майже чотири тисячі гривень. Від правопорушника надійшли правдиві свідчення та вилучено речові докази.

 

Працівниками Тарутинського ВП викрито 18-річного жителя смт. Тарутине, який шляхом пошкодження вікна, проник до будинку пенсіонера, де відкрито заволодів його грошима. Від правопорушника надійшли правдиві свідчення про вчинення кримінального правопорушення.

 

До чергової частини Ізмаїльського ВП із заявою звернувся 56-річний ізмаїльчанин, який повідомив, що невідома особа з подвір’я його будинку скоїла крадіжку велосипеда. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення викрито 30-річного жителя міста. Наразі за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

До чергової частини Приморського ВП надійшла заява від 36-річної одеситки про те, що невідома особа таємно з її сумки викрала мобільний телефон. Сума матеріального збитку становить майже три тисячі гривень. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення викрито 41-річного іноземця, від якого надійшли правдиві свідчення та вилучено речові докази.

 

ВК ГУНП України в Одеській області

You may also like...