Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 24.11.2015

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ було внесено 103 заяви та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

Інспекторами Малиновського ВП викрито непрацюючого 26-річного одесита, який в одному з супермаркетів міста, з мотивів явної неповаги до суспільства, грубо порушував громадський порядок та пошкодив дві каси.

МВСВідомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України Правопорушника відпущено під особисте зобов’язання.

 

До Київського відділу поліції надійшла заява від 21-річного одесита про те, що в парадній будинку на вул. Левітана невідомі особи викрали батареї системного опалення. Сума матеріального збитку становить чотири тисячі гривень. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення викрито двох чоловіків, віком 32 та 35 років, від яких отримано правдиві свідчення.

 

До чергової частини Любашівського відділу поліції надійшла заява від приватного підприємця про те, що невідома особа незаконно заволоділа чоловічим одягом з вітрини магазину. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення викрито раніше засудженого 28-річного жителя смт. Любашівка. Від правопорушника надійшли правдиві свідчення та вилучено речові докази.

 

До Малиновського ВП надійшла заява адміністратора одного з торгівельних закладів міста про те, що невстановлений зловмисник скоїв крадіжку товарів. Вжитими заходами у скоєнні вказаного кримінального правопорушення викрито 29-річного одесита, від якого надійшли правдиві свідчення та вилучені речові докази.

 

До чергової частини Комінтернівського ВП надійшла заява від 33-річної жительки с.Петрівка про те, що невідома особа скоїла крадіжку бензопили з її гаражу. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення викрито 25-річного односельця потерпілого. Від правопорушника надійшли правдиві свідчення та вилучено речові докази.

 

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...