Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 12-13.12.2015

Упродовж двох минулих діб до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ було внесено 103 заяви та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

Працівниками Малиновського відділу поліції викрито Олександра, 1964 р.н., який, перебуваючи в гостях у знайомої, 1966 р.н., в ході спільного вживання спиртних напоїв та раптово виниклої сварки та бійки, наніс останній кілька ударів в область тулуба, від яких жінка померла. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення за ч.2 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України.

До Київського відділу поліції надійшла заява від одеситки, 1936 р.н., про те, що невідомий зловмисник, пошкодивши вікно, проник до її будинку, де відкрито заволодів сумкою, в якій знаходилися особисті документи та гроші в сумі 100 грн. Вжитими заходами було викрито жителя с. Лиманське, 1989 р.н., від якого отримано правдиві свідчення. Вилучене повернуто власнику.

Працівниками Суворівського відділу поліції затримано чоловіка, у якого під час особистого огляду у присутності понятих виявлено та вилучено паперовий згорток з речовиною білого кольору. Вилучене направлено до НДЕКЦ.

Інспекторами кримінальної поліції Малиновського ВП виявлено факт підробки та використання паспорта громадянина України, в якому кустарним способом була переклеєна фотокартка іншої особи. Вжитими заходами викрито 27-річного одесита, який зізнався у скоєнні даного кримінального правопорушення. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за попередньою правовою кваліфікацією за ознаками ч.1 ст.358 Кримінального кодексу України.

До Малиновського ВП звернувся одесит із заявою про те, що невстановлена особа з його автомобіля таємно скоїла крадіжку склоочисників вартістю 800 гривень. Вжитими заходами за вказане правопорушення викрито 32-річного місцевого жителя, який зізнався у скоєному. Вилучені речові докази.

Дільничними інспекторами Котовського ВП викрито 48-річного Сергія, який здійснював незаконній обмін іноземної валюти. Громадянина притягнуто до відповідальності за ст.162 (порушення правил про валютні операції) Кодексу України про адміністративні правопорушення. З незаконного обігу вилучено 5000 російських рублів та 1750 гривень.

До Суворовського відділу поліції із заявою звернувся Віталій, 1980 р.н., про те, що з двору будинку за його місцем мешкання, невстановлений зловмисник з його автомобілю "ВАЗ 2107" викрав акумулятор вартістю 1500 грн. Вжитими заходами у скоєнні злочину викрито одесита, 1995 р.н., від якого отримано правдиві свідчення та вилучено речові докази.

 

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...