Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 16.12.2015

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ було внесено 77 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

Працівниками Київського ВП викрито громадянина, 1991 рн., який намагався незаконно заволодіти автомобілем одесита, однак зловмисник не зміг довести до кінця свої діяння. Від нього отримано правдиві свідчення та відпущено під особисті зобов’язання.

Працівниками Приморського ВП м.Одеси викрито раніше засудженого за грабіж громадянина іншої країни, 1974 р.н.. Встановлено, що він шляхом підбору ключа проник до квартири одесита, звідки скоїв крадіжку золотих та срібних ювелірних виробів та банківських карток. Сума збитку становить 20 000 грн. Вилучено речові докази – викрадене майно. Громадянина затримано в порядку ст.208 КПК України та поміщено до ізолятору тимчасового тримання.

До Приморського ВП надійшла заява від громадянина України про те, що невідомий зловмисник проник до його квартири, де викрав два ноутбуки, мобільний телефон та гроші. Сума збитку становить 125000 грн. Вжитими заходами було викрито уродженця Одеської області, від якого надійшли правдиві свідчення. Зловмисник знаходиться в Одеському слідчому ізоляторі.

До Приморського ВП надійшла заява від одесита про те, що двоє невстановлених осіб нанесли йому тілесні пошкодження та відкрито заволоділи пальто сірого кольору, в якому знаходився мобільним телефон та пропуск до гуртожитку. Сума збитку становить 1500 грн. Вжитими заходами було викрито мешканця с.Яски, від якого надійшли правдиві свідчення. Громадянина затримано в порядку ст. 208 КПК України та поміщено до ізолятору тимчасового тримання.

До Приморського ВП надійшла заява від громадянки про те, що невідомий зловмисник відкрито заволодів її сумкою, в якій знаходились гроші та мобільний телефон. Сума збитку становить 3000 грн. Вжитими заходами було викрито раніше судимого громадянина сусідньої країни, від якого надійшли правдиві свідчення. Зловмисника затримано в порядку ст. 208 КПК України, він знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання.

До Київського відділу поліції надійшла заява від 36-річного одесита про те, що невідома особа, шляхом розбиття скла, з автомобіля, що знаходився на вул. Ак. Корольова, викрала інструменти. Сума збитку становить п’ять тисяч гривень. Вжитими заходами викрито 35-річного чоловіка, від якого отримано правдиві свідчення.

Інспекторами кримінальної поліції Малиновського ВП викрито 27-річного працівника одного з приватних підприємств міста, який шахрайським шляхом заволодів грошима підприємства у сумі близько 70 тисяч гривень. Правопорушник надав правдиві свідчення щодо вчиненого правопорушення та був відпущений під особисті зобов’язання.

До чергової частини Котовського ВП звернувся місцевий мешканець, який повідомив, що з території його домоволодіння невідома особа викрала велосипед вартістю 1500 гривень. Вжитими заходами встановлено, що крадіжку вчинив раніше судимий Артур, 1979 р.н. За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Працівниками Комінтернівського відділу поліції за гарячими слідами затримано 61-річного та 30-річного мешканців с.Кубанка, які зізналися у скоєнні крадіжки в оселі односельчанки. Крадії винесли з будинку потерпілої меблів та речей домашнього побуту на загальну суму близько 50 тис. грн. За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч.3 ст.185 КК України (крадіжка).

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...