Військовою прокуратурою направлено до суду обвинувальний акт щодо командира-корупціонера

 

Військовою прокуратурою Центрального регіону України в місячний термін розслідувано кримінальне провадження за обвинуваченням командира однієї з військових частин м. Києва у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України. 29 січня 2015 року обвинувальний акт у данному кримінальному провадженні передано до Солом’янського районного суду м. Києва.

Нагадаємо, слідчими слідчого відділу військової прокуратури Центрального регіону України спільно з оперативними співробітниками Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Служби безпеки України 04 січня 2016 року затримано командира однієї із військових частин Київщини після одержання ним неправомірної вигоди від свого підлеглого.

Грошові кошти у сумі 5 тис грн підполковник-корупціонер вимагав від військовослужбовця за не притягнення його до дисциплінарної відповідальності та не передачу матеріалів щодо допущених цим військовослужбовцем порушень під час проходження військової служби до правоохоронних органів.

Печерський районний суд м. Києва задовольнив клопотання військової прокуратури Центрального регіону України щодо застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та про відсторонення від посади згадуваної службової особи.

Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

You may also like...