На Київщині евакуйовано школу: 17 школярів госпіталізовано з діагнозом отруєння (відео)

26 лютого о 10:53 на пункт зв’язку 34-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Вишневе надійшло повідомлення про те що у Крюківщинській загальноосвітній школі виникла надзвичайна ситуація.

У зв’язку з необережним поводженням учнів закладу із засобами захисту ПЕРЕЦ 4 приміщення школи заповнилося їдким сльозогінним газом. У зв’язку з чим отримали отруєння різного ступеню 17 учнів школи. Терміново було проведено евакуацію дітей з приміщень школи та викликано відповідні служби, а саме ДСНС, 

МВС, Київоблгаз, швидку медичну допомогу. По приїзду на місце події рятувальниками було проведено відповідні заміри стану повітря. Працівниками швидкої медичної допомоги розгорнуто реанімаційний пункт для надання невідкладної допомоги дітям. Оперативно-рятувальним підрозділом 34-ДПРЧ було обстежено приміщення навчального закладу. На даний час госпіталізовано до Боярської ЦРЛ 17 дітей незначним з ступенем отруєння газом. По даному факту виникнення надзвичайної ситуації слідчим відділом Києво-Святошинського відділу поліції проводиться слідство. 

ГУ ДСНС України у Київській області

 

 

You may also like...