Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 23-24.04.2016

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань підрозділами Національної поліції Одещини було внесено 87 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

Працівниками патрульної служби Ізмаїльського відділу поліції в ході несення служби в місті був зупинений 25-річний чоловік, у якого при поверховому огляді було виявлено та вилучено паперовий згорток з речовиною рослинного походження, зеленого кольору в помеленому стані, попередньо марихуана. Вилучене направлено на дослідження до Одеського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру, за результатами якого буде прийнято рішення.

Поліцейськими Малиновського відділу поліції викрито 20-річного одесита, який вимагав та отримав від 16-річного підлітка гроші у розмірі п’яти тисяч гривень, чим спричинив родині неповнолітнього матеріальний збиток на вказану суму. Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 189 (вимагання) Кримінального кодексу України. Правопорушнику повідомлено про підозру у вчиненні вказаного кримінального правопорушення та відпущено під особисті зобов’язання. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Поліцейськими Малиновського відділу поліції викрито 27-річного одесита, який в одному з розважальних закладів Малиновського району, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, в ході конфлікту з адміністратором закладу наніс йому бокалом тілесні ушкодження. Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 122 (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Правопорушнику загрожує покарання у вигляді виправних робіт на строк до двох років або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на строк до трьох років.

Поліцейськими Малиновського відділу поліції викрито 26-річного одесита, який в одному з торгівельних закладів міста таємно скоїв крадіжку двох шампунів та бальзамів-ополіскувачів для волосся, загальною вартістю понад 227 гривень.
Від правопорушника надійшли правдиві свідчення та вилучені речові докази. Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Працівниками Березівського відділення поліції викрито 44-річного жителя Березівського району, у якого вилучено мисливську рушницю, якій вчинив протиправні дії у відношенні 65-річного односельчанина, здійснивши постріл у повітря. За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 129 (погроза вбивством) КК України Правопорушнику загрожує кримінальна відповідальність у вигляді арешту або обмеженням волі на строк до двох років.

До Приморського відділу поліції надійшло повідомлення від 23-річної адміністратора магазину косметики про те, що невідома особа шляхом вільного доступу таємно скоїла крадіжку товару. Сума збитку становить 265 гривень. Вжитими заходами у вчинені кримінального правопорушення було викрито 34-річного раніше судимого одесита, від якого надійшли правдиві свідчення у скоєні ним кримінального правопорушення.

До Портофранківського відділення поліції надійшло повідомлення від 44-річної одеситки про те, що невідома особа в магазині одягу таємно з її сумки викрала гаманець з грошима. Сума збитку становить 300 гривень. Вжитими заходами у вчинені кримінального правопорушення було викрито 29-ти та 24-річних жительок Одеської області, які надали правдиві свідчення у скоєні ними крадіжки.

До Портофранківського відділення поліції надійшла заява від 32-річної адміністратора продуктового магазину про те, що невідома особа шляхом вільного доступу таємно скоїла крадіжку коробки цукерок. Сума збитку становить 308 гривень. Вжитими заходами у вчинені кримінального правопорушення було викрито 22-річного одесита.

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...