Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 26.04.2016

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань підрозділами Національної поліції Одещини було внесено 75 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

До чергової частини Малиновського відділу поліції звернувся 25-річний одесит із заявою про те, що невідома особа на одній з вулиць міста проникла до його автомобіля, звідки таємно викрала музичне обладнання вартістю 20 тисяч гривень.
Вжитими заходами працівниками відділу кримінальної поліції Малиновського ВП викрито 16-річного одесита, від якого надійшли правдиві свідчення. Вилучені речові докази – викрадене музичне обладнання. Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Правопорушника відпущено під особисті зобов’язання.

До Портофранківського відділення поліції надійшло повідомлення від адміністратора продуктового магазину про те, що невідома особа шляхом вільного доступу таємно викрала коробку цукерок. Сума збитку становить 309 гривень. Вжитими заходами у вчинені кримінального правопорушення було викрито 22-річного одесита, який надав правдиві свідчення.

Працівниками Овідіопольського відділу поліції на вулиці с. Йосипівка зупинено жителя Черкаської області, 1994 р.н., у якого при собі було виявлено предмет ззовні схожий на пневматичний пістолет, з маркуванням "Т 0144693". Вилучене направлено до НДЕКЦ.

Працівниками Суворовського відділу поліції викрито раніше засудженого за розбій одесита, 1973 р.н., який відкрито заволодів у жителя с. Котовка, 1988 р.н., грошима в сумі 1600 грн.

До Болградського відділення поліції надійшла заява від жительки с. Банівка, 1971 р.н., про те, що вона виявила відсутність свого мопеда "Ямаха", який знаходився у господарському приміщенні за місцем мешкання. Сума збитку становить 8000 грн. Вжитими заходами працівниками карного розшуку було викрито жителя с. Василівка, 1996 р.н., від якого надійшли правдиві свідчення. Мопед повернено власнику.

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...