Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 12.05.2016

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань підрозділами Національної поліції Одещини було внесено 79 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

До чергової части Ізмаїльського відділу поліції звернулась 35-річна ізмаїльчанка, яка повідомила, що невідома особа проникла до її будинку, звідки скоїла крадіжку комп’ютера. В ході проведення оперативно-розшукових заходів викрито 38-річного жителя села Стара Некрасівка. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До чергової частини Малиновського відділу поліції звернувся 32-річний одесит із заявою про те, що його знайомий із застосуванням насилля відкрито викрав мобільний телефон вартістю 1600 гривень. Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України. Вжитими заходами поліцейські у вчиненні вказаного кримінального правопорушення викрито 34-річного одесита, від якого надійшли правдиві свідчення. Триває досудове розслідування.

Поліцейськими розшукані двоє одеситів, віком 30 та 33 років, які перебували у розшуку за скоєння злочинів, передбачених ч.1 та ч.2 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Поліцейськими Малиновського відділу поліції викрито 25-річну одеситку, яка в одному з супермаркетів міста шляхом вільного доступу таємно викрала дитячий самокат вартістю дві тисячі гривень. Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Правопорушниця зізналася у скоєному, у неї вилучені речові докази та відпущено під особисті зобов’язання.

Поліцейськими Малиновського відділу поліції викрито 26-річну одеситку, яка в одному з супермаркетів міста шляхом вільного доступу таємно викрала дві пари жіночих колгот, іграшки та продукти харчування на загальну суму понад 700 гривень. Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. У правопорушниці вилучені речові докази, її відпущено під особисті зобов’язання.

До Портофранківського відділення поліції звернулася 46-річна продавець одного з продуктових магазинів з заявою про те, що невідома особа шляхом вільного доступу таємно скоїла крадіжку пляшки віскі та однієї пляшки лікеру. Сума збитку становить 800 гривень. Вжитими заходами у вчинені кримінального правопорушення було викрито 24-річного одесита, який надав правдиві свідчення.

До Портофранківського відділення поліції надійшла заява від 24-річної касира продуктового магазину про те, що невідома особа, перебуваючи у магазині, таємно скоїла крадіжку продуктів харчування на суму 300 гривень. Вжитими заходами у вчинені кримінального правопорушення було викрито 19-річного жителя Одеської області, який надав правдиві свідчення у скоєні ним крадіжки.

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...